Θρίλερ για γνωστή ηθοποιό: αγνοούμενη επί μία εβδομάδα η 17χρονη κόρη της!

Βγήκε βόλτα με τ��ν σκύλο και δεν επέστρεψε

Θρίλερ για γνωστή ηθοποιό: αγνοούμενη επί μία εβδομάδα η 17χρονη κόρη της!

Μεγάλη λαχτάρα πέρασε πασίγνωστη ηθοποιός καθώς η 17χρονη κόρη της εξαφανίστηκε όταν έβγαλε βόλτα τον σκύλο! Η νεαρή θεωρήθηκε αγνοούμενη, ενώ την εντόπισαν αστυνομικοί μετά από μία εβδομάδα ερευνών.

Τα ίχνη της κόρης της Ρόζι Ο’ Ντόνελ, Τσέλσι, χάθηκαν την περασμένη Τρίτη, 11 Αυγούστου, στη Νέα Υόρκη, όταν έφυγε από το σπίτι μαζί με το ράτσας τεριέ σκυλάκι της, τον Μπέαρ, το οποίο χαρακτηρίστηκε «σκύλος θεραπείας», καθώς η 17χρονη αντιμετωπίζει ψυχική ασθένεια και παίρνει φάρμακα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής εστιάστηκαν στην περιοχή Ρόκλαντ Κάουντι, περίπου 32 χιλιόμετρα βορείως του Μανχάταν, ενώ εκδόθηκαν σχετικές ανακοινώσεις για την εξαφάνισή της.

_8505.jpg

«Η Τσέλσι, όπως εκατομμύρια άνθρωποι, πάσχει από ψυχική ασθένεια. Ήταν δύσκολος ο δρόμος για την Τσέλσι και την οικογένειά της που απλά την θέλει να επιστρέψει ασφαλής», δήλωσε εκπρόσωπος της Ρόζι Ο’ Ντόνελ.

Τελικά, η Τσέλσι βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη, σε ένα σπίτι κοντά στο δικό της. Η Αστυνομία ανακοίνωσε τον εντοπισμό της, ωστόσο, δεν έκανε γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ άγνωστο παραμένει αν η 17χρονη έχει κάποια σχέση με τα δύο άτομα που ζουν στο εν λόγω σπίτι.

donnelvrethike.jpg

Σημειώνουμε πως η Ρόζι Ο'Ντόνελ βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία της Τσέλσι με τη βιολογική μητέρα της, η οποία φέρεται ότι υπέγραψε τα χαρτιά της υιοθεσίας ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top