Έξαλλος ο Ντ. Μπέκαμ με δημοσιεύματα που τον κατηγορούν για κακό πατέρα

Το ξέσπασμά του στο Instagram για όσους ασκούν κριτική που η Χάρπερ παίρνει πιπίλα

Έξαλλος ο Ντ. Μπέκαμ με δημοσιεύματα που τον κατηγορούν για κακό πατέρα

​Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι με τα μέσα ενημέρωσης και σχεδόν ποτέ δεν απαντά σε δημοσιεύματα που αφορούν εκείνον ή τη σύζυγό του. Αυτή τη φορά όμως, ένα δημοσίευμα της Daily Mail φαίνεται ότι του πάτησε τον κάλο και τον έκανε έξαλλο με όσα ανέφερε.

Ο λόγος; Μα γιατί ο συντάκτης έπιασε στο στόμα του την κόρη του Χάρπερ και σχολίασε το αν ο ίδιος είναι καλός πατέρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Daily Mail δημοσίευσε μια φωτογραφία της τετράχρονης Χάρπερ να περπατά στο δρόμο με τον μπαμπά της, έχοντας στο στόμα της την πιπίλα της.

beckham.jpg

Η εφημερίδα επιστράτευσε μέχρι και ειδικούς, οι οποίοι επιχειρηματολογούσαν για το πόσο κακό είναι για τη Χάρπερ να παίρνει πιπίλα σ’ αυτή την ηλικία και πόσο λάθος κάνουν ο Ντέιβιντ και η σύζυγός του που δεν της την έχουν κόψει ακόμα.

Τα διάβασε λοιπόν αυτά ο άλλοτε super star του ποδοσφαίρου και ξέσπασε στο Instagram εναντίον όσων του ασκούν κριτική.

«Γιατί ο κόσμος αισθάνεται ότι έχει το δικαίωμα να κρίνει έναν γονιό για τα παιδιά του χωρίς να γνωρίζει τα γεγονότα; Όλοι όσοι έχουν παιδιά ξέρουν ότι όταν εκείνα δεν αισθάνονται καλά ή έχουν πυρετό κάνουμε τα πάντα για να αισθανθούν άνετα και τις περισσότερες φορές η πιπίλα το πετυχαίνει αυτό. Οπότε όσοι κρίνετε σκεφτείτε δύο φορές τι λέτε για τα παιδιά των άλλων, γιατί δεν έχετε κανένα δικαίωμα να με κρίνεται ως γονιό», έγραψε ο Μπέκαμ, χωρίς να κρύβει την ενόχλησή του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top