ΚΙ ΟΜΩΣ: Ο πρίγκιπας Χάρι ΔΕΝ θα είναι ΟΥΤΕ στην βάπτιση της ανιψιάς του

Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι νονοί;

ΚΙ ΟΜΩΣ: Ο πρίγκιπας Χάρι ΔΕΝ θα είναι ΟΥΤΕ στην βάπτιση της ανιψιάς του

Λίγες ώρες απέμειναν για την βάπτιση της μικρής Σάρλοτ. Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το star.gr, η βάπτιση της πριγκίπισσας θα γίνει αύριο, Κυριακή 5 Ιουλίου στις 16.30 το απόγευμα.

σαελ.jpg

Το μυστήριο θα τελεστεί στον Ναό της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, στο Σάντριγκαμ, εκεί όπου βαπτίστηκε η πριγκίπισσα Νταϊάνα τον Αύγουστο του 1961, στην εκκλησία που η βασιλική οικογένεια παρακολουθεί κάθε χρόνο τη λειτουργία του Πάσχα και στο μέρος όπου βρίσκεται το Άνμερ Χολ, η θερινή κατοικία του Ουίλιαμ και της Κέιτ.


Το μυστήριο θα τελέσει ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι, Τζάστιν Ουέλμπι, όπως και στην περίπτωση του πρίγκιπα Τζορτζ. Συνολικά, 6 νονοί θα βαπτίσουν την μικρή πριγκίπισσα και μέσα σε αυτούς δεν βρίσκεται το όνομα το πρίγκιπα Χάρι.

σαρλυ.jpg
Όπως αναφέρει η Telegraph, ο 30χρονος θείος του μωρού θα λείπει στην Αφρική σε επίσημη επίσκεψη, ωστόσο οι κακές γλώσσες αναφέρουν πως την κανόνισε όταν πληροφορήθηκε πως δεν θα είναι ανάμεσα στους 6 νονούς!


Και επειδή η ιστορία έχει την τάση να επαναλαμβάνεται, κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και πριν από δυο χρόνια στην βάφτιση του πρίγκιπα Τζορτζ όπου ο αδερφός του Ουίλιαμ και η Κέιτ δεν τον είχαν συμπεριλάβει στους 7 (τότε) νονούς.


Όσο για το ποιοι είναι οι επικρατέστεροι νονοί; Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο πρίγκιπας Ευγένιος είναι στα φαβορί ενώ πιο πίσω στην λίστα είναι και η Πίπα Μίντλετον.

σα0.jpg

Στο ξεχωριστό αυτό γεγονός για την βασιλική οικογένεια, θα δώσουν το «παρών» λιγότερα από 30 άτομα, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι ο περίβολος της εκκλησίας θα μείνει ανοιχτός για το πλήθος που θα μπορέσει να παρακολουθήσει μόνο την άφιξη της στον ναό και την έξοδό της μετά την βάφτιση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top