Ξέσπασε σε κλάματα γνωστή τραγουδίστρια: «έχω μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή»

Τι είπε για τη σπάνια ασθένεια που αντιμετωπίζει

Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τη σπάνια ασθένεια την οποία αντιμετωπίζει γνωστή τραγουδίστρια, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «έχω μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή»!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στις αρχές Απριλίου και μέσω συνέντευξής της σε περιοδικό, η Αβρίλ Λαβίν αποκάλυψε ότι πάσχει από τη νόσο Lyme ή βορρελίωση. Η ασθένεια, η οποία προκαλείται από τσιμπούρια, έχει ως αποτέλεσμα την αρθρίτιδα και οδηγεί τα κόκαλα σε ουσιαστική διάλυση, ενώ δημιουργεί και άλλα προβλήματα, όπως κινητικά, καρδιακά και ψυχολογικά.

«Όταν το έμαθα έπεσα στο κρεβάτι και δεν έβγαινα έξω. Έβλεπα σχόλια να μου λένε ότι πάχυνα, να με ρωτούν γιατί δεν σηκώνομαι, αν περνάω κατάθλιψη...Πήγαινα σε γιατρούς, έκανα εξετάσεις και δεν μπορούσαν να βρουν τίποτα. Εγώ τους έλεγα με σιγουριά ότι έχω βορρελίωση και κανείς δεν την εντόπιζε. Οπότε πήγα σε έναν εξειδικευμένο γιατρό», είπε η 30χρονη τραγου��ίστρια στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη για τη νόσο.

Με δάκρυα στα μάτια, η Αβρίλ πρόσθεσε: «έχω μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή! Βρίσκομαι στα μισά της θεραπείας μου και πάνε όλα καλά. Βλέπω πολύ πρόοδο και μπορώ να πω ότι θα έχω θεραπευτεί 100%... Όλο το διάστημα μετά τη διάγνωση οι θαυμαστές μου μου έδωσαν κουράγιο να το πολεμήσω».

«Υπάρχει ελπίδα! Η νόσος του Lyme υπάρχει. Αλλά μπορείς να γίνεις καλύτερα!», κατέληξε η νεαρή τραγουδίστρια, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στους πάσχοντες.

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη της τραγουδίστριας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top