ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: χλιδάτος γάμος 500.000 ευρώ στη Μύκονο!

Μέχρι και «ιπτάμενα» τριαντάφυλλα είχε το ζευγάρι

Τη «λάμψη» των… Φαραώ φαίνεται πως ζήλεψε ένα ζευγάρι που παντρεύτηκε στη Μύκονο, με το γαμήλιο πάρτι να αφήνει εποχή, τόσο για το κόστος του, όσο και για την πολυτέλεια και τη χλιδή!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο του Mykonos Live TV, στο «νησί των ανέμων» ένωσαν τις ζωές τους τα παιδιά δύο επιχειρηματικών οικογενειών της Αιγύπτου. Τόσο το ζευγάρι, όσο και οι 300 καλεσμένοι, έφτασαν στην Ελλάδα με liar jet, ενώ το γαμήλιο πάρτι διοργανώθηκε σε κοσμικό στέκι στην παραλία της Ψαρούς.

Ο χώρος είχε μοιραστεί σε δύο επίπεδα, ένα για φαγητό και ένα για χορό, στολισμένος με τεράστιες εντυπωσιακές ανθοστήλες και τριαντάφυλλα που…κρέμονταν στον αέρα!

Φυσικά, η σαμπάνια έρρεε άφθονη και οι μπουφέδες ήταν γεμάτοι με όλα τα καλούδια, ενώ το γλέντι κράτησε μέχρι τα ξημερώματα, με μπάντα και DJ από το Εξωτερικό να παίζουν μουσική.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το κόστος της αριστοκρατικής τελετής και δεξίωσης «άγγιξε» τις 500.000 ευρώ, ενώ οι καλεσμένοι, για τους οποίους «κλείστηκαν» οι πιο πολυτελείς βίλες της Μυκόνου, έκαναν και ψώνια στα πιο ακριβά καταστήματα της Χώρας!

Δείτε στο βίντεο πλάνα από την εντυπωσιακή δεξίωση

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top