ΦΩΤΟ: αυτές είναι οι κουκλάρες που... απάτησε ο νικητής της Eurovision!

Άπιστος και καλοπερασάκιας ο Μονς Σελμερλόβ

ΦΩΤΟ: αυτές είναι οι κουκλάρες που... απάτησε ο νικητής της Eurovision!

​Παιδί από... τα λίγα φαίνεται πως είναι ο νικητής της 60ης Eurovision: το star.gr «σκάλισε» τα προσωπικά του Μονς Σελμερλόβ και εντόπισε ότι απάτησε τις συντρόφους του, αλλά και πως είναι καλοπερασάκιας, καθώς διαμένει σε διαμέρισμα - παλάτι!

Ο 28χρονος γοητευτικός τραγουδιστής έχει αδυναμία στο ωραίο φύλο. Η πρώτη σχέση που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν με την «καυτή» ξανθιά Σουηδέζα τραγουδίστρια και μοντέλο Μαρί Σέρνεχολτ, με την οποία ήταν ζευγάρι επί περίπου τέσσερα χρόνια, μέχρι το 2012.

Marie Serneholt Måns Zelmerlöw.jpg15s99-Serneholt-822__mngl_20111115ab5x028,nje_1.indd_2444.jpg
(O νικητής της Eurovision με την Μαρί Σέρνεχολτ)

Το Καλοκαίρι του 2012, σε ένα γάμο, ο Μονς γνώρισε την κατά ένα χρόνο μικρότερή του, κουκλάρα δικηγόρο Αζρά Οσμάνσεβιτς. Τον Αύγουστο του 2013 το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει, ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα, χώρισε, με την Αζρά να μαζεύει τα μπογαλάκια της και να φεύγει από το σπίτι!

tumblr_mzy0q9n6m91s8alouo1_1280.jpg
(Ο Μονς και η Αζρά σε μία από τις δημόσιες εμφανίσεις τους, λίγο πριν χωρίσουν)

Αν και ουδείς γνώριζε την αιτία των χωρισμών, ο ίδιος ο τραγουδιστής παραδέχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι… δυσκολεύεται να παραμείνει πιστός και για τον λόγο αυτό υποβάλλεται σε θεραπεία κατά της απιστίας!

«Σκέφτομαι ότι είναι πολύ ωραίο να έχεις τον θαυμασμό των γυναικών και αυτό καθιστά δύσκολο το να κάνω σχέση. Υπήρξα άπιστος πολλές φορές… Εκείνη τη στιγμή (σ.σ. της απιστίας) ένιωθα ωραία, το επόμενο πρωί, όμως, είχα άγχος και φοβόμουν ό,τι θα χάσω όσα έχω», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Värvet» και, έκτοτε, είναι… ελεύθερο πουλί, τονίζοντας πως τον ενδιαφέρει περισσότερο το σεξ και όχι μια σχέση!

04a94649cb5561f09bca59834ac11fe5.jpg

Εκτός από άπιστος, ο Μονς είναι καλοπερασάκιας: διαμένει σε πολυτελές διαμέρισμα 105 τετραγωνικών στο κέντρο της Στοκχόλμης, κοντά στο πάρκο Κρόνομπεργκ, έχοντας, μεταξύ άλλων, στη διάθεσή του τζακούζι και εσωτερικό κήπο! Μάλιστα, το «φτωχικό» του έχει αξία 850.000 ευρώ, τη στιγμή που οι τιμές για μία βίλα αρχίζουν από τις 500.000 ευρώ.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top