Μελίνα Ασλανίδου: η τραυματική της εμπειρία με τον γάμο!

Τι λέει η τραγουδίστρια για το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να γίνει μητέρα

Μελίνα Ασλανίδου: η τραυματική της εμπειρία με τον γάμο!

Ένας… γαμπρός που δεν εμφανίστηκε ποτέ επηρέασε την άποψη της Μελίνας Ασλανίδου για τον γάμο, όπως αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή της!

«Ποτέ δεν κυνήγησα ένα γάμο, ποτέ δεν μου ήρθε. Πιο μικρή είχα πάει σε ένα γάμο όπου ο γαμπρός δεν πήγε ποτέ στην εκκλησία και η νύφη τον περίμενε στα σκαλοπάτια κι έκλαιγε. Εντάξει, αυτό ήταν τραυματική εμπειρία, είχα στεναχωρηθεί πολύ. Δεν με φοβίζει ο γάμος. Αλλά, όπως σου είπα, δεν έτυχε ακόμα», εξομολογείται η τραγουδίστρια.

Η Μελίνα δεν κρύβει την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί, λέγοντας χαρακτηριστικά: «θα ήθελα να γίνω μητέρα. Νομίζω θα ήμουν καλή, αν και αυστηρή σε γενικές γραμμές. Όμως, πραγματικά θα το ήθελα ένα παιδί. Πιστεύω ότι ο ερχομός του παιδιού ολοκληρώνει έναν άνθρωπο, πόσο μάλλο�� μία γυναίκα γιατί την ξεκολλά και την αποκόβει οριστικά από τον εγωκεντρισμό της. Πλέον, είναι πρώτα το παιδί σου κι έπειτα εσύ. Αυτό είναι το σωστό».

Τέλος, σε ερώτηση για το «The Voice» η τραγουδίστρια, αφού αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει coach αν γίνει και τρίτος κύκλος, αναφέρει: «δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου ότι θα βγω στην τηλεόραση! Από την άλλη πλευρά, δεν θα σου κρυφτώ και δεν θα σου πω ψέματα, είχα κι εγώ αυτά τα κολλήματα και τα στεγανά ότι “είμαι σε έναν χώρο, ανήκω εδώ, τι δουλειά έχω εγώ εκεί;”. Αυτά με ταλαιπώρησαν λίγο, όταν μου έγινε πέρσι η πρόταση. Τελικά, αποφάσισα να το κάνω γιατί αφορά τη μουσική, το τραγούδι και να σου πω και κάτι; Δεν πρόκειται να αλλάξεις και να διαβρωθείς ποτέ, εκτός κι αν το θες εσύ ο ίδιος! Όταν παραμένεις πιστός σε αυτό που κάνεις και το αγαπάς, τότε η φωτιά που καίει μέσα σου είναι πολύ δυνατή! Δεν πρόκειται να παρεκκλίνεις από τον σκοπό σου, ούτε να γίνεις κάποιος άλλος. Είτε είσαι στην τηλεόραση, είτε τραγουδάς απλά σε μια μουσική σκηνή. Όλα στο μυαλό μας είναι, αλλά και στον τρόπο που τα χειριζόμαστε. Από την άλλη, εγώ επέλεξα να το κάνω αυτό χωρίς να σημαίνει ότι κατηγορώ κάποιον που επιλέγει συνειδητά να μην εμφανιστεί στην τηλεόραση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top