Έλληνες ηθοποιοί είναι ζευγάρι κρυφά, εδώ και ένα χρόνο!

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο... πλατό

Έλληνες ηθοποιοί είναι ζευγάρι κρυφά, εδώ και ένα χρόνο!

Ζευγάρι κάτω από την μύτη όλων, εδώ και ένα χρόνο, είναι δύο ηθοποιοί και δεν τους πήρε χαμπάρι κανείς! Μάλιστα, εκτός από μαζί στη ζωή, σύντομα θα βρεθούν μαζί και στο ίδιο πλατό.

Το ειδύλλιο της ελληνικής showbiz που μόλις αποκαλύφθηκε έχει πρωταγωνιστές τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και την Κόρα Καρβούνη, η σχέση των οποίων, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», ήταν μέχρι σήμερα γνωστή μόνο στο πολύ στενό τους περιβάλλον.

0141_MIXAILIDIS_KARVOYNI_DADAKARIDIS_17092014 (800x537).jpg
(Ιεροκλής Μιχαϊλίδης - Κόρα Καρβούνη - Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στις «Νύχτες Πρεμιέρας», πέρυσι)

Οι δύο ηθοποιοί έκαναν κοινές δημόσιες εμφανίσεις αλλά κρατούσαν χαμηλό προφίλ, όπως για παράδειγμα στο περσινό φεστιβάλ «Νύχτες Πρεμιέρας», ενώ ετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια, με τίτλο «Έτερος Εγώ». Μάλιστα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, πριν από αρκετούς μήνες φήμες ήθελαν τον Πυγμαλίωνα να είναι ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστριά του στο θέατρο και πρώην του Αντώνη Κανάκη, Κλέλια Ρένεση, θέμα στο οποίο ο ίδιος ουδέποτε αναφέρθηκε, καθώς δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή.

Η πιο πρόσφατη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στα τέλη Απριλίου, στην επίσημη πρεμιέρα του «Βασιλιά Ληρ», όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία του star.gr!

8866_KORA_KARVOYNI_VASILIS_MPISMPIKIS_GOYLIOTI_DADAKARIDIS_2142015 (800x606).jpg
(Η πρόσφατη κοινή εμφάνιση: Κόρα Καρβούνη - Βασίλης Μπισμπίκης - Στεφανία Γουλιώτη - Πυγμαλιών Δαδακαρίδης)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top