ΔΕΙΤΕ ποια θρυλική τραγουδίστρια θύμισε η Μαρία Έλενα Κυριάκου!

Αναμνήσεις φέρνει στο νου η εμφάνιση της Ελλάδας στην Eurovision

ΔΕΙΤΕ ποια θρυλική τραγουδίστρια θύμισε η Μαρία Έλενα Κυριάκου!

​Μία από τις πιο κορυφαίες τραγουδίστριες θυμίζει, με την καλή έννοια, σε πολλούς fans της Eurovision η εμφάνιση της Μαρίας Έλενας Κυριάκου!

Λίγες ώρες πριν τον α’ ημιτελικό, σε πολλά sites για τον διαγωνισμό οι συζητήσεις έχουν «ανάψει» και αρκετοί υποστηρίζουν ότι η Μαρία Έλενα τους φέρνει στο νου την Δαλιδά, την πρώτη τραγουδίστρια που έλαβε διαμαντένια απονομή δίσκου στην ιστορία της μουσικής και από το 1955 μέχρι το 1986 είχε κάνει 55 χρυσούς δίσκους μόνο στη Γαλλία.

Όπως παρατηρούν οι Eurofans, το στραφταλιζέ φόρεμα του Δημήτρη Πέτρου, οι κινήσεις των χεριών της Μαρίας Έλενας και η δυναμική ερμηνεία της στο «One Last Breath», δείχνουν ότι έχει αρκετά κοινά με την εμφάνιση που έκανε η κορυφαία τραγουδίστρια του περασμένου αιώνα στο «Palais Des Sports» του Παρισιού, το 1980, ερμηνεύοντας το πασίγνωστο «Je Suis Malade»!

Σημειώνουμε πως η Δαλιδά, σύμβολο της femme fatale, ήταν γαλλικής υπηκοότητας Ιταλίδα τραγουδίστρια χορεύτρια και ηθοποιός.

Θεωρείται η σπουδαιότερη τραγουδίστρια στην Αίγυπτο και μία από τις πιο σημαντικές τραγουδίστριες παγκοσμίως του προηγούμενου αιώνα. Πούλησε περισσότερα από 85 εκατομμύρια αντίτυπα σ' όλο τον κόσμο, ενώ πρωταγωνίστησε συνολικά σε 11 ταινίες και σε 2 αυτοβιογραφικά ντοκιμαντέρ. Ανάμεσα στα τραγούδια της, ξεχώρισαν τα «Parole Parole», «Je Suis Malade», «C'est Fini La Comedie», αλλά και το ελληνικό «Ντιρλαντά» το οποίο διασκεύασε στα γαλλικά και ιταλικά ως «Darla Dirladada», ο «Ζορμπάς» του Μίκη Θεοδωράκη και «Τα Παιδιά Του Πειραιά» επίσ��ς στα γαλλικά. Στις 3 Μαΐου του 1987 βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, έχοντας λάβει ισχυρή δόση βαρβιτουρικών.

Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση της Δαλιδά στο «Palais Des Sports».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top