«Τα έχωσε» στο Πρωινό ο Διονύσης Σχοινάς: «Κρίμα…κρίμα και ντροπή»

Δεν του άρεσε αυτό που είδε στην οθόνη και άδειασε την εκπομπή δημόσια

«Τα έχωσε» στο Πρωινό ο Διονύσης Σχοινάς: «Κρίμα…κρίμα και ντροπή»

Πυρ και μανία έγινε ο Διονύσης Σχοινάς με το «Πρωινό». Αφορμή, στάθηκε συνέντευξη που έδωσε σε δημοσιογράφο της εκπομπής και μεταξύ άλλων της μιλούσε για την δουλειά του, το καινούργιο του τραγούδι, τις μελλοντικές εμφανίσεις του, την κρίση στην Ελλάδα, κ.α.

Ωστόσο ανοίγοντας σήμερα το πρωί την τηλεόραση του, παρατήρησε έκπληκτος πως τα κομμάτια που έπαιξαν ήταν αυτά που μιλούσε για την σχέση του με την Καίτη Γαρμπή, για το ντουέτο του με την πρώην του Έλλη Κοκκίνου, και για το αν ο γιος του μπαίνει σε sites πορνό.

Συγκεκριμένα για την σύζυγο του Καίτη Γαρμπή, την οποία επισκέφτηκε στο Central όπου τραγουδά, είπε (στη συνέντευξη που έδειξε το «Πρωινό»):

«Αν δεν πήγαινα στην Καίτη θα χώριζα, είχα να την δω πέντε χρόνια. Είπα και ένα τραγούδι, σιγά να μην δεν ανέβαινα. Εμένα δεν μου αρέσει να είμαι με την Καίτη στη σκηνή. Λέω χρόνια ότι δεν είναι ωραίο να είσαι στη δουλειά με τον άνθρωπό σου 24 ώρες το 24ωρο. Κάθε χρονιά μας προτείνουν να εμφανιστούμε μαζί. Ανταγωνισμός μεταξύ μας δεν υπάρχει ποτέ. Μπορεί να υπάρξουν όμως ζήλιες, λογικό δεν είναι; Γιατί να το περάσουμε αυτό;» ενώ πρόσθεσε πως στην σχέση «είμαστε φιλαράκια και είμαστε και γκόμενοι και εραστές. Είναι τρομερό μετά από 18 χρόνια να περνάει αυτό».

Όταν ρωτήθηκε για την επίσκεψη της πρώην του, Έλλης Κοκκίνου στο «4711» όπου εμφανιζόταν εκείνος και αν ενοχλήθηκε η Καίτη Γαρμπή, απάντησε:

«Κουκουρούκου ρε παιδιά, τι θυμούνται μετά από 25 χρόνια; Αίσχος. Έλεος. Δεν συνέβη τίποτα».

Τέλος, στην ερώτηση αν ο γιος του μπαίνει σε sites πορνό, ο Διονύσης Σχοινάς απάντησε:

«Μπαίνει, δεν θα μπαίνει; Γίνεται; Του είπα προσεκτικά. Εμείς μπαίνουμε που λέει ο λόγος».

Αυτά είδε τον εαυτό του να λέει ο Σχοινάς και ξέσπασε μέσω Facebook, όχι επειδή υποστήριξε ότι δεν τα είπε, και τα λεγόμενα του έπεσαν θύμ�� μοντάζ, αλλά επειδή όπως εξήγησε επιλέχτηκαν τα συγκεκριμένα κομμάτια και όχι τα άλλα όπου μιλούσε για την δουλειά του, την κρίση στην Ελλάδα και τις εμφανίσεις του:

«Είναι γελοίο να δίνω μισή ώρα συνέντευξη σε μια δημοσιογράφο για μια τηλεοπτική εκπομπή ,να μιλάω για τη δουλειά μου, για το καινούργιο μου τραγούδι , για τις εμφανίσεις που θα κάνω, για τους ανθρώπους που συνεργάζομαι, για το τι περνάει η Ελλάδα αυτόν το καιρό και αυτό που επέλεξαν να βάλουν ως τίτλο είναι το αν ήρθε η πρώην μου στο μαγαζί, αν παρεξηγήθηκε η γυναίκα μου και σε ερώτηση αν ο γιος μου μπαίνει σε ερωτικά site στην απάντηση μου ” και ποιο παιδί δεν μπαίνει” να βάζουν τίτλο “ο γιος μου μπαίνει σε ερωτικά site”. Κρίμα… Κρίμα και ντροπή …» έγραψε εμφανώς εκνευρισμένος και απογοητευμένος ο τραγουδιστής.
sxoinas.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top