Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου στον Σφακιανάκη: «Μπράβο Νότη! Όλοι ασχολούνται μαζί σου»

Για τις προκλητικές δηλώσεις που έκανε από την πίστα για εκείνον και τον Παντελίδη

Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου στον Σφακιανάκη: «Μπράβο Νότη!  Όλοι ασχολούνται μαζί σου»

Την απάντησή του στον Νότη Σφακιανάκη έδωσε ο Αντώνης Ρέμος για τις… προκλητικές δηλώσεις που έκανε από την πίστα τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Παντελή Παντελίδη.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, ο Σφακιανάκης τους πέρασε από γενεές δεκατέσσερις με αφορμή την επίσκεψή τους στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι «έχουν καβαλήσει μία μπαμπού κατασκευή»!

Ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους στο Press Junket του «The Voice 2», ο Αντώνης Ρέμος, είπε: «Εγώ πήγα επειδή ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Πήγα πρώτα από τη Νατάσα κι επειδή ο επιχειρηματίας είναι ο ίδιος που έχει τα μαγαζιά πήγα και από εκεί. (Ο Νότης) Κατάφερε να πραγματοποιήσει τον σκοπό του και δημιούργησε όλη αυτή την αναταραχή. Μπράβο Νότη! Όλοι ασχολούνται μαζί σου. Συγχαρητήρια»!

Την ίδια ώρα, η Δέσποινα Βανδή είπε τόσο για την κόντρα του Σφακιανάκη με τους Ρέμο-Παντελίδη όσο και για τις χυδαιότητες που εξέφρασε για την Μελίνα Μερκούρη: «Ο κάθε άνθρωπος έχει κάποια πιστεύω, έχει τη γνώμη του, την όποια γνώμη έχει, και την εκφράζει»!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top