Στην εξοχή η μικρή πριγκίπισσα: ΔΕΙΤΕ που μετακομίζουν ο Ουίλιαμ και η Κέιτ!

Η έπαυλη – δώρο της βασίλισσας που θα στεγάσει την οικογένεια

Στην εξοχή η μικρή πριγκίπισσα: ΔΕΙΤΕ που μετακομίζουν ο Ουίλιαμ και η Κέιτ!

Στο προσφάτως ανακαινισμένο εξοχικό τους, δώρο που τους έκανε η βασίλισσα Ελισάβετ, θα περάσουν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον τον πρώτο μήνα με την νεογέννητη κορούλα τους, καθώς η «γαλαζοαίματη» φαμίλια αναμένεται να μετακομίσει εντός της ημέρας!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, αφού η Ελισάβετ δει την μικρούλα και μάθει το όνομα που έχουν επιλέξει οι γονείς της, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του θα πάρουν τα δύο παιδάκια τους και θα αναχωρήσουν για το Άνμερ Χολ, στο Νόρφολκ.

spl992667_001 (800x633) (2).jpg

Το Άνμερ Χολ είναι η έπαυλη που έκανε δώρο η βασίλισσα στο ζευγάρι, το οποίο πρόσφατα το ανακαίνισε έναντι περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ! Χτισμένο κατά την βικτωριανή αρχιτεκτονική, πολύ κοντά στο εξοχικό της βασιλικής οικογένειας στο Σάντριγκραμ, το σπίτι διαθέτει 10 υπνοδωμάτια, τα οποία άλλαξε η Κέιτ, προκειμένου να γίνουν πιο ιδανικά και φιλικά για τα δύο μωρά της.

spl992667_009 (800x533) (2).jpg

Με την βοήθεια ενός γνωστού αρχιτέκτονα κι ενός διακοσμητή που κατά καιρούς έχουν εμπιστευτεί και άνθρωποι της showbiz, το Άνμερ Χολ απέκτησε νέα διαρρύθμιση στους κήπους του, στους οποίους τοποθετήθηκαν και ειδικά πλέγματα για να κρατούν μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ αλλαγές έγιναν και στο εσωτερικό.

spl1015141_004 (575x800).jpgspl1015141_022 (617x800).jpg

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το σπιτικό απέκτησε χώρο όπου ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ θα μπορεί να ζωγραφίζει, η κουζίνα έγινε πιο φιλική για τα παιδιά και η τραπεζαρία βάφτηκε σε φωτεινή πράσινη απόχρωση, ενώ δεν λείπουν πλέον ανέσεις, όπως η πισίνα και το γήπεδο τένις.

article-2630793-1DEBA2C700000578-500_964x611.jpg

Εκτός από ηρεμία, κατά την παραμονή του στο Άνμερ Χολ, που θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα, το ζευγάρι θα μπορεί να απολαμβάνει την παρέα στενών του φίλων που κατοικούν κοντά στην περιοχή, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι ένα «πέταγμα» από την δουλειά του, στη βάση των ελικοπτέρων έρευνας και διάσωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Βρέθηκε όνομα για την μικρή πριγκίπισσα - πότε θα ανακοινωθεί!

- Βασιλικό ρεκτιφιέ: πώς η Μίντλετον βγήκε από το μαιευτήριο λίγες ώρες μετά την γέννα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top