Αντί για γέννα... επέτειο γάμου έκανε η Κέιτ Μίντλετον!

Όλοι την περιμένουν στο μαιευτήριο κι εκείνη πήγε στη βασιλική πισίνα-Πρώτη ανάρτηηση: 29/04/2015 23:49

Αντί για γέννα... επέτειο γάμου έκανε η Κέιτ Μίντλετον!

​Στο μέρος όπου έδωσαν το πρώτο τους φιλί ως παντρεμένοι, στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, την ώρα που ο ερχομός του δεύτερου παιδιού τους έχει καταντήσει σήριαλ!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, την Τετάρτη συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από τον παραμυθένιο γάμο του ζευγαριού κι ενώ κάποιοι περίμεναν την εγκυμονούσα δούκισσα να πάει να γεννήσει, εκείνη… γιόρταζε με τον σύζυγο της.

Μία ημέρα αφότου την είδαν να οδηγεί το τζιπ και να φεύγει από το Μπάκιγχαμ, η Κέιτ επέστρεψε στην κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία απουσιάζει, ενώ, αφού το γιόρτασαν στην πισίνα της προγιαγιάς, στη συνέχεια γύρισαν μαζί με τον Ουίλιαμ στο δικό τους σπιτικό, το παλάτι του Κένσιγκτον.

Στο μεταξύ, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, πληροφορίες του βρετανικού Τύπου αναφέρουν πως ο πελαργός έχει καθυστερήσει πέντε ημέρες, ενώ όλοι περιμένουν την δούκισσα να γεννήσει από μέρα σε μέρα, καθώς τα μέτρα ασφαλείας έξω από το μαιευτήριο θα λήξουν τελικά την ερχόμενη Τρίτη, 5 Μαΐου και όχι σήμερα, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top