Kάτια Ζυγούλη:«ο Σάκης είναι τυφώνας. Είναι μία κινητή ενέργεια»

Τι είπε η Κάτια Ζυγούλη για το Σάκη που θα ερμηνεύσει το «Άξιον Εστί»

Kάτια Ζυγούλη:«ο Σάκης είναι τυφώνας. Είναι μία κινητή ενέργεια»

​Για τον σύντροφο της ζωής της Σάκη Ρουβά και την απόφασή του να ερμηνεύσει το «Άξιον Εστί» στις 2 Μαϊου μίλησε η Κάτια Ζυγούλη.

«Λατρεύω την ανάγκη που έχει ο Σάκης για εξέλιξη. Αυτή η συνεχής δημιουργία τον κρατάει πάντα σε ενέργεια και αυτό τον κάνει ευτυχισμένο. Πάντα τον στηρίζω και είμαι πολύ περήφανη για εκείνον» είπε η Κάτια φανερά συγκινημένη.

Ο Σάκης και η Κάτια είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι που στηρίζει ο ένας τον άλλον στις επιλογές και τις αποφάσεις που παίρνουν. Έτσι δε στηρίζει μόνο το μοντέλο τον κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή αλλά και εκείνος θα είναι δίπλα της στην παρουσίαση των Madwalk που θα παρουσιάσει και της δίνει τις συμβουλές του.

«Τον ακούω πάντα τον Σάκη. Άλλωστε είναι ένας τυφώνας, μία κινητή ενέργεια, είναι ένας οραματιστής. Θέλει να κάνει πράγματα» δήλωσε η Κάτια και πρόσθεσε: «θέλει να κάνει πράγματα ο Σάκης. Ούτε ο ίδιος δεν πίστεψε πως θα το κάνει αυτό(εννοεί να ερμηνεύσει Μίκη Θεοδωράκη). Πιστεύω πως θα το κάνει τέλεια γιατί θα το κάνει με την ψυχή του. Το αγαπάει πάρα πολύ αυτό που κάνει εγώ το ξέρω καλά αυτό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top