Ζουγανέλης: Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα της μητέρας μου και του πατέρα μου να κλαίνε

Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για την εμπειρία της φυλακής που έζησε στα 18

Ζουγανέλης: Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα της μητέρας μου και του πατέρα μου να κλαίνε

​Για την εμπειρία της φυλακής που βίωσε μόλις στα 18 του χρόνια, ως πολιτικός κρατούμενος της χούντας μίλησε στο «Thema People» o Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος έχει αυτή την περίοδο κεντρικό ρόλο στην παράσταση «Πράματα και Θάματα» του Θοδωρή Αθερίδη.

GIANNHS.jpg

«Αυτή η ιστορία με έχει στοιχειώσει ως έναν βαθμό γιατί στερήθηκα την ελευθερία μου, καταπιέστηκα πάρα πολύ και σε πολλά επίπεδα. Δεν θα μου φύγει ποτέ ��πό το μυαλό η εικόνα της μητέρας και του πατέρα μου να κλαίνε βλέποντάς με τις χειροπέδες στα χέρια» εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός, τραγουδοποιός και παρουσιαστής και συνέχισε «Στη φυλακή είδα τι σημαίνει να συμβιώνεις μαζί με το περιθώριο, τους εγκληματίες και τους ληστές – και μάλιστα σε μια τόσο τρυφερή ηλικία. Από την άλλη πλευρά, έμαθα καλά τι σημαίνει φασισμός, χούντα και πόσοι από τους Έλληνες αγωνίστηκαν πραγματικά για την ελευθερία μας».

Όπως παραδέχτηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης, η εμπειρία της φυλακής τον έκανε καλύτερο άνθρωπο.

zouganelis.jpg

«Πιστεύω ότι όταν κάποιος μπαίνει στην διαδικασία να υπερασπιστεί την πατρίδα, την ελευθερία και όχι κάποια προσωπικά συμφέροντα, μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει» τόνισε ο ίδιος, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε δίνει ρέστα επί σκηνής μαζί με την ταλαντούχα κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

kori.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top