ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: ο Γιώργος Κιμούλης μιλά για τις ολόγυμνες σκηνές του!

Τι λέει για την εμφάνισή του στον «Βασιλιά Ληρ»

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: ο Γιώργος Κιμούλης μιλά για τις ολόγυμνες σκηνές του!

​Στην απόφασή του να εμφανιστεί ολόγυμνος στη σκηνή αναφέρθηκε ο Γιώργος Κιμούλης, που πρωταγω��ιστεί στην εμβληματική σαιξπηρική τραγωδία «Βασιλιάς Ληρ».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζομαι γυμνός στο θέατρο! Διάβασα στο Διαδίκτυο πως είναι ένα από τα θέματα που παίζουν πολύ. Μια εικόνα είναι μόνο αυτή, μέσα στο δάσος που χάνεται ο “Βασιλιάς Ληρ”, στο χώρο της τρέλας», δήλωσε ο καταξιωμένος ηθοποιός.

2241_PANTAZARAS_KIMOYLIS_16042015 (800x468).jpg

Αναφερόμενος στη συγκεκριμένη εμφάνιση, ο Γιώργος Κιμούλης εξήγησε πως «περίπου τα τρία τέταρτα των σκηνοθετών εμφανίζουν αυτόν τον γέροντα γυμνό πάνω στη σκηνή. Υπάρχει μάλιστα και συγκεκριμένη φράση “δεν τα έχω ανάγκη τα ρούχα” που την έχει γράψει ο ίδιος ο Σαίξπηρ και την λέει ο βασιλιάς, που πετάει κάθε στοιχείο πολιτισμού από πάνω του και επιστρέφει στη φύση».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο ηθοποιός συγκέντρωσε διθυραμβικές κριτικές για την παράσταση, η οποία ανεβαίνει στο θέατρο «Πειραιώς 260», με την σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία του Tomaz Pandur να κλέβει τις εντυπώσεις.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Κιμούλης!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top