Χρυσωρυχείο το πριγκιπικό μωρό: δείτε πόσα εκατομμύρια θα φέρει ο ερχομός του!

Τρίβουν τα χέρια τους οι Βρετανοί με την εγκυμοσύνη της Μίντλετον

Χρυσωρυχείο το πριγκιπικό μωρό: δείτε πόσα εκατομμύρια θα φέρει ο ερχομός του!

​Ούτε… δικό τους να ήταν: πώς και πώς περιμένουν τον ερχομό του δεύτερου πριγκιπικού μωρού οι Βρετανοί, καθώς εκτιμάται πως ο πελαργός θα φέρει μαζί του εκατομμύρια!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η δούκισσα αναμένεται να γίνει δεύτερη φορά μαμά μεταξύ 24 και 28 Απριλίου, με επικρατέστερη ημερομηνία την 25η του μήνα, ενώ, αν και δεν έχει ανακοινωθεί το φύλο του μωρού, εκτιμάται ότι θα είναι κοριτσάκι.

Το δεύτερο πριγκιπικό μωρό υπολογίζεται ότι θα αποφέρει έσοδα 97,3 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που είνα αστρονομικό, αλλά… μικρό σε σχέση με τα 343,6 εκατομμύρια ευρώ που έφερε στη βρετανική οικονομία η γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ, τον Ιούλιο του 2013!

«Ο αντίκτυπος που θα έχει ο ερχομός του μωρού θα είναι μακροπρόθεσμος. Για παράδειγμα, όταν φορέσει ένα ρουχαλάκι ή εμφανιστεί με κάποιο παιχνίδι, όλοι θα σπεύσουν να το αγοράσουν, ειδικά αν είναι κορίτσι», επισημαίνουν αναλυτές.

Στο μεταξύ, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, έξω από το μαιευτήριο στο οποίο θα μεταφερθεί η Κέιτ Μίντλετον έχουν τεθεί σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγορεύσεις, ενώ σύντομα θα οριοθετηθούν με κάγκελα οι χώροι στους οποίους θα πάρουν θέση οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top