Ηλίας Βρεττός: διαφημιστικό κόλπο η σχέση του με την Φελίσια; Τι απαντά ο ίδιος!

Πώς σχολιάζει τις φήμες για την γοητευτική μελαχρινή

Ηλίας Βρεττός: διαφημιστικό κόλπο η σχέση του με την Φελίσια; Τι απαντά ο ίδιος!

​Στις φήμες για την σχέση του με την Φελίσια Λαπάτη, με την οποία ταξίδεψε πρ��σφατα στη γενέτειρά του, αλλά και όσους λένε ότι πρόκειται για στημένο ειδύλλιο με στόχο την δημοσιότητα, απάντησε ο Ηλίας Βρεττός!

«Εγώ δεν έχω μιλήσει… Τα περιοδικά γράφουν, φωτογραφίες βγαίνουν, εγώ δεν επιθυμώ να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή σε αυτό το σημείο. Αν θελήσω να πω κάτι και, αν είμαι με έναν άνθρωπο και θέλω να το βγάλω προς τα έξω, θα το κάνω!», είπε ο τραγουδιστής, καλεσμένος στην εκπομπή «Μία».

Αναφερόμενος σε εκείνους που μιλούν για «στημένη σχέση», ο Ηλίας δεν έκρυψε την ενόχλησή του: «αυτό με κάνει έξαλλο! Όποιος λέει ότι εγώ στήνω θέματα ή φωτογραφίες για να προβάλλω τον εαυτό μου, την δουλειά μου ή οτιδήποτε άλλο, με ενοχλεί πραγματικά! Όσοι είναι στα μέσα, γνωρίζουν ότι μου έχουν γίνει αμέτρητες νύξεις να πάρω την κοπέλα μου και να φωτογραφηθούμε κάπου και είμαι κάθετα αντίθετος σε αυτό! Δεν μ’ αρέσει καθόλου! Ξέρω ότι γίνεται, ξέρω ότι το κάνουν, αλλά εγώ, με το χέρι στην καρδιά, δεν το έχω κάνει ποτέ μου! Προκαλώ δημόσια όποιον από τα μέσα έχω πάρει τηλέφωνο να του πω να “στήσουμε” ένα θέμα και τα λοιπά, να βγει και να το πει δημόσια!».

«Αντιλαμβάνομαι ότι ενδεχομένως να πουλάει το θέμα, αλλά, πραγματικά, είναι κάτι που με κάνει να αισθάνομαι πολύ άβολα και, σίγουρα, δεν με κάνει χαρούμενο… Το να είναι κατασκηνωμένοι φωτογράφοι κάτω από το σπίτι μου είναι κάτι που με κάνει να αισθάνομαι πάρα πολύ άβολα, νιώθω ανήμπορος να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή», συνέχισε ο τραγουδιστής και κατέληξε: «από την άλλη, όμως, καταλαβαίνω την φύση του επαγγέλματός μου, αυτό είναι το τίμημα της δημοσιότητας… Είμαι ένας άνθρωπος που έχει επιλέξει να είναι εκτεθειμένος και, αφού η προσωπική μου ζωή πουλάει, είμαι υποχρεωμένος να το υποστώ αυτό!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Ηλίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top