Πασίγνωστη τραγουδίστρια έφαγε μήνυση από τον πρώην σύζυγο της για την κόρη τους!

Δυο χρόνια μετά τον άσχημο χωρισμό τους την κατηγορεί πως θυσιάζει το παιδί τους για τους προσωπικούς εγωισμούς της

Πασίγνωστη τραγουδίστρια έφαγε μήνυση από τον πρώην σύζυγο της για την κόρη τους!

​Δυο χρόνια μετά τον άσχημο χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, η Μπιόρκ αντιμετωπίζει νέα προβλήματα με τον Μάθιου Μπάρνεϊ.

Ο καλλιτέχνης, αποφάσισε να μηνύσει την εκκεντρική τραγουδίστρια, καθώς όπως αναφέρει θυσιάζει την.. ευημερία της 12χρονης κόρης τους Ντόα, ώστε να εκπληρώσει τις δικές της εγωιστικές επιθυμίες.

spl990494_002.jpg
Σύμφωνα με την Page Six της New York Post, μεταξύ άλλων ο Μάθιου Μπάρνεϊ υποστηρίζει στη μήνυση του πως η τραγουδίστρια περνά παραπάνω χρόνο απ΄ότι της αναλογεί με την κόρη τους:

«Η εγωκεντρική νοοτροπία της Μπιόρκ, απορρέει από το πιστεύω της ότι ως μητέρα της Ντόα έχει μακράν περισσότερα δικαιώματα από ότι εγώ ως πατέρας, και εν μέρει (απορρέει) επίσης από το γεγονός ότι επιμένει πως μόνο εγώ ευθύνομαι για τον χωρισμό και το τέλος της οικογένειας μας».

spl368393_001.jpg
Παράλληλα υποστηρίζει πως η Ντόα έχει εκφράσει την επιθυμία της να περνά ισότιμο χρόνο με τους δυο γονείς της.

swny231103_04.jpg
Να σημειώσουμε πως Μπιόρκ και Μπάρνεϊ τράβηξαν χωριστούς δρόμους το 2013, έπειτα από 13 χρόνια γάμου, με την τραγουδίστρια να υπαινίσσεται στο τραγούδι της «Vulnicura» πως ο σύζυγος της «πήγε» με άλλη γυναίκα.

spl184000_001.jpg
Όσο για το παιδί; Το έχουν… μοιράσει, καθώς έξι μήνες η Ντόα μένει με την μαμά της στο Ρεϊκιαβικ της Ισλανδίας, ενώ τους επόμενους έξι μήνες ταξιδεύει στο Μπρούκλιν όπου μένει με τον μπαμπά της. Στα ταξίδια αυτά, υπάρχει ειδικός παιδαγωγός που την συνοδεύει.

spl811190_004.jpg
Η Μπιόρκ εκτός από την Ντόα έχει άλλον έναν 28χρονο γιο τον Σίντρι, από προηγούμενη σχέση της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top