ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: δείτε την μητέρα, την αδερφή, τον σύζυγο και τους γιους της Ντίνας Νικολάου!

Στο πλευρό της στην παρουσίαση του βιβλίου της

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: δείτε την μητέρα, την αδερφή, τον σύζυγο και τους γιους της Ντίνας Νικολάου!

Έχοντας στο πλευρό της την μητέρα της, τον σύζυγο και τους γιους της, καθώς και καλούς της φίλους από τον χώρο της γαστρονομίας και της showbiz, παρουσίασε το βιβλίο της η Ντίνα Νικολάου!

Η γνωστή μαγείρισσα πόζαρε χαμογελαστή ανάμεσα στους άνδρες της ζωής της, τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γρηγοριάδη και τα παιδιά τους, Γιώργο και Στέλιο (ο οποίος ποζάρει στο εξώφυλλο του βιβλίου), από τους οποίους, εξάλλου, εμπνεύστηκε και το «Μόνος Στην Κουζίνα» -ένα βιβλίο με έξυπνα tips και νόστιμες, οικονομικές λύσεις, πολύτιμο σε φοιτητές, εργένηδες και, γενικά, σε όσους μαγειρεύουν… μόνοι στο σπίτι- ενώ κρατούσε αγκαλιά την μητέρα της, Κατερίνα.

γιοι.jpg

Παρούσα ήταν, φυσικά, και η αδερφή της, Γωγώ.

ντινα.jpg

Από την βραδιά δεν έλειψαν μερικοί από τους πιο ταλαντούχους μάγειρες της χώρας μας, όπως οι Ηλίας Μαμαλάκης, Άκης Πετρετζίκης, Ανδρέας Λαγός, Βασίλης Καλίδης, Δημήτρης Κατριβέσης, Ηλίας Σκουλάς, Αλέξανδρος Παπανδρέου και Χρήστος Βεργάδος, καθώς και άνθρωποι από τον χώρο της τηλεόρασης, όπως ο Θανάσης Πάτρας, παρτενέρ της Ντίνας στην εκπομπή του Star «Νηστικοί Πράκτορες»!

πετρε.jpg

Το βιβλίο προλόγισαν ο Βαγγέλης Περρής, ο κριτικός γεύσεων Δημήτρης Αντωνόπουλος και ο επιχειρηματίας και σύμβουλος γαστρονομίας Χρήστος Σοκόλης, ενώ στο πάνελ βρέθηκε και η Ινώ Κωνσταντοπούλου από τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» η οποία μίλησ�� για το έργο του συλλόγου και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την κ. Νικολάου για την απόφασή της να δωρήσει όλα τα πνευματικά δικαιώματα του βιβλίου υπέρ της ενίσχυσης του συλλόγου, μια πράξη αγάπης που δίνει ιδιαίτερη αξία στην έκδοση!

πατρα.jpg

μαμα.jpg

καλιδι.jpg

παεο.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top