ΔΕΙΤΕ: Την τρυφερή φωτογραφία της Αγγελικής Ηλιάδη με τους γονείς της!

Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα με το οποίο την συνόδευσε

ΔΕΙΤΕ: Την τρυφερή φωτογραφία της Αγγελικής Ηλιάδη με τους γονείς της!

​Μπορεί στο παρελθόν οι σχέσεις της Αγγελικής Ηλιάδη με τους γονείς της να ήταν στο… «κόκκινο», αλλά κρίση ήταν και πέρασε, καθώς η οικογένεια τα τελευταία χρόνια είναι πιο «δεμένη» από ποτέ!

Όπως θα δείτε και στην τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχοντας αγκαλιά την μαμά και τον μπαμπά της, χαμογελά ευτυχισμένη.

hliadi goneis.jpg

Το εν λόγω στιγμιότυπο, συνόδευσε με ένα εξίσου συγκινητικό σχόλιο, γράφοντας:

iliadi goneis.jpg
«Σας λατρεύω απλά και σας ευχαριστώ που είστε οι γονείς μου! Που με γεννήσατε… που με αγαπήσατε και με αγαπάτε όπως είμαι… Με τα καλά και τα στραβά μου. Που είστε πάντα δίπλα μου είτε το ζητήσω είτε όχι! Που είστε η οικογένεια μου!»

9284_AGGELIKI_ILIADI_20092013.jpg
Να σημειώσουμε πάντως, πως αυτό το διάστημα η τραγουδίστρια βρίσκεται στα καλύτερα της, απολαμβάνοντας την μητρότητα για δεύτερη φορά, αφού ο έξι μηνών γιος της, καρπός του έρωτα της με τον Σάββα Γκέντσογλου, της έχει κλέψει την καρδιά.

1019_ILIADI_GENTZOGLOY_24122014.jpg
Προ ημερών, η Ηλιάδη ταξίδεψε μάλιστα μέχρι την Κρήτη όπου μένει μόνιμα λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων με τον «Εργοτέλη», ο σύντροφος και μέλλων σύζυγος της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top