Βρήκε ήδη άλλον η Shaya; ΑΥΤΟΣ είναι ο φερόμενος ως νέος της σύντροφος!

Τι λέει για τις φήμες, στο star.gr, άνθρωπος από το περιβάλλον της

Βρήκε ήδη άλλον η Shaya; ΑΥΤΟΣ είναι ο φερόμενος ως νέος της σύντροφος!

​Μπορεί η Shaya να επιβεβαίωσε μόλις τον χωρισμό της από τον DJ Airth των Vegas, τον οποίο πρώτο αποκάλυψε με αποκλειστικό του ρεπορτάζ το star.gr, οι φήμες, όμως, θέλουν την τραγουδίστρια να έμεινε single μόνο για λίγο και να έχει ήδη βρει τον επόμενο!

«Ήμασταν μαζί… Συνεχίζουμε και είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Περάσαμε καλά πολλά χρόνια μαζί, όμως τώρα γυρίσαμε σελίδα στα προσωπικά μας», είπε η τραγουδίστρια στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, αναφερόμενη στο φινάλε της σχέσης της με το μέλος των Vegas, μετά από περίπου τρία χρόνια σχέσης.

4685_DJ_AIRTH_SHAYA_1512015 (800x640).jpg
(Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση Shaya - DJ Airth, στα μέσα του Γενάρη)

Αν και η Shaya δεν είπε λέξη για την σελίδα που γύρισε στα προσωπικά της, οι φήμες λένε πως εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με 25χρονο ηχολήπτη και μουσικό, ονόματι Θοδωρή Παπαντώνη! Μάλιστα, η 32χρονη τραγουδίστρια έχει «ανεβάσει» στα social media φωτογραφίες με τον φερόμενο ως νέο της σύντροφο.

Untitled.jpg
(H Shaya με τον Θοδωρή, από το Instagram της τραγουδίστριας)

Μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Θεοδώρου, πηγή από το περιβάλλον της Shaya απέφυγε να επιβεβαιώσει τις φήμες, ωστόσο, δεν τις διέψευσε. «H Shaya έχει ως προτεραιότητα τα επαγγελματικά της και θέλει ο κόσμος να την γνωρίζει μόνο γι’ αυτά. Εξάλλου και στη σχέση της με τον DJ Airth κράτησε χαμηλούς τόνους και απέφυγε την δημοσιότητα», πρόσθεσε το ίδιο άτομο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top