Ιβάν Σβιτάιλο: «Υπάρχουν πειρασμοί, αλλά λειτουργώ καλύτερα με μόνιμη σύντροφο»

Τι λέει για τα προσωπικά του, ενώ οι φήμες τον θέλουν με την Βασιλική Τρουφάκου

Ιβάν Σβιτάιλο: «Υπάρχουν πειρασμοί, αλλά λειτουργώ καλύτερα με μόνιμη σύντροφο»

​Προσωπικά ζητήματα συζήτηση… κομμένη για τον Ιβάν Σβιτάιλο, ο οποίος, όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως διατηρεί δεσμό με την ηθοποιό, Βασιλική Τρουφάκου.

Αφορμή, στάθηκαντα «καυτά» φιλιά τους σε δημόσια θέα, τα οποία έκαναν… το γύρο του διαδικτύου. Ωστόσο ούτε ο ένας, αλλά ούτε και ο άλλος επιβεβαιώνουν ή διαψεύδουν την σχέση τους: «Δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Νιώθω ότι δεν αφορά κανένα» ήταν η απάντηση του Ιβάν Σβιτάιλο όταν ρωτήθηκε για την ηθοποιό.

050115125915_5527.jpg

Δήλωσε ωστόσο μονογαμικός, αφού παραδέχτηκε πως «σίγουρα υπάρχουν γυναικείοι πειρασμοί, αλλά εγώ λειτουργώ καλύτερα όταν έχω μόνιμη σύντροφο. Δεν μπορώ το από εδώ και από εκεί».

Τέλος, δεν έκρυψε ότι στην ζωή του βίωσε την φτώχεια και τον ρατσισμό:

«Τα εμπόδια που χρειάστηκε να ξεπεράσω για να νιώθω ασφαλής και ήρεμος ήταν σίγουρα πολλά. Έζησα την φτώχεια, τον ρατσισμό, το μετέωρο, την δεύτερη γλώσσα, την προσαρμογή σε ξένο περιβάλλον. Όλα αυτά θα μπορούσαν να με λαβώσουν, να με περιορίσουν, να μου κόψουν την ορμή μου. Δεν το είδα να συμβαίνει. Ίσα-ίσα λειτούργησαν σαν μια δοκιμασία και πλέον κοιτάζω ��ίσω με αισιοδοξία και θετική σκέψη. Δεν υπάρχει το λάθος, δεν υπάρχει το ακατόρθωτο. Η ζωή συνεχίζει να με εκπλήσσει και εγώ πιο διατεθειμένος από ποτέ να την ζήσω!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξαλλη η Τρουφάκου με την ερώτηση του Σεφερλή για τον Σβιτάιλο: «Μην είσαι αδιάκριτος»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top