Η Μαντόνα για την τούμπα της: «ή θα στραγγαλιζόμουν ή θα έπεφτα!»

Tι εξομολογήθηκε για το ατύχημα στα «Brit Awards»

Η Μαντόνα για την τούμπα της: «ή θα στραγγαλιζόμουν ή θα έπεφτα!»

Το ότι έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στην τούμπα και τον… στραγγαλισμό εξομολογείται η Μαντόνα, στην πρώτη της συνέντευξη μετά το ατύχημα στα πρόσφατα «Brit Awrds», όπου «μέτρησε» τα σκαλιά όταν ένας από τους χορευτές τράβηξε την κάπα της!

«Μου είπαν να δέσω την κάπα πιο πίσω απ’ ότι είχα κάνει στην πρόβα γιατί στη σκηνή θα περπατούσα λίγο περισσότερο και όλοι ανησυχούσαν ότι μπορεί να γλιστρήσω. Έτσι, μου την έδεσαν σφιχτά γύρω από το λαιμό… Όταν πήγα να λύσω τα μεταξένια κορδόνια και τράβηξε την κάπα ο χορευτής άρχισα να στραγγαλίζομαι! Είχα δύο επιλογές: ή να στραγγαλιστώ ή να πέσω!», είπε η 56χρονη σταρ στην εκπομπή «Jonathan Ross Show».

madonna-brit-awards-2015.jpg

Μάλιστα, η Μαντόνα αστειεύτηκε με αυτό που της συνέβη επισημαίνοντας ότι ένας από τους στίχους του τραγουδιού «Living For Love» λέει «σήκωσέ με, δες με να σκουντουφλάω, μετά τον πονοκέφαλο θα συνεχίσω». «Δεν ξαναγράφω στίχους σαν αυτούς! Νομίζω ότι το σύμπαν προσπάθησε να μου δώσει ένα μάθημα!», είπε γελώντας η τραγουδίστρια.

Madonna-Falls-Stage-Brit-Awards-2015.jpg

Όπως αποκάλυψε η ίδια, από την πτώση δεν χτύπησε τον πισινό, αλλά το κεφάλι της, ωστόσο, επεσήμανε πως είναι... μαθημένη σε τέτοιου είδους ατυχήματα καθώς έχει πέσει πολλές φορές από άλογο!

Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε την τούμπα της Μαντόνα στα «Brit Awards»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top