Μαύρη, μαυρίλα πλάκωσε στο κόκκινο χαλί των BAFTA

Τι φόρεσαν οι κυρίες που πήγαν να πάρουν βραβείο;

Μαύρη, μαυρίλα πλάκωσε στο κόκκινο χαλί των BAFTA

Ψήφο στο μαύρο έδωσαν αρκετές κυρίες που παραβρέθηκαν στα βρετανικά βραβεία BAFTA με τη Meryl Streep να είναι μία από αυτές.

Η… σιδηρά κυρία του κινηματογράφου επέλεξε μια μακριά τουαλέτα της Vera Wang με κορσέ που τόνιζε το μπούστο της, ενώ μια παρόμοια μαύρη τουαλέτα της ίδιας σχεδιάστριας φόρεσε και η Βρετανίδα ηθοποιός Christina Hendricks.

Η υποψήφια για το BAFTA πρώτου γυναικείου ρόλου Michelle Williams έφτασε στο κόκκινο χαλί, φορώντας μια ασπρόμαυρη τουαλέτα από τα… H&M, ενώ εντύπωση έκανε η clutch bag που κρατούσε και είχε το σχήμα βιβλίου του… Arthur Miller, πρώην συζύγου της Marilyn Monroe, την οποία και ενσάρκωσε στην τελευταία της ταινία.

Εντυπωσιακή μέσα στην απλότητά της και η Tilda Swinton που διάλεξε για την εμφάνισή της στα BAFTA μια λευκή μακριά τουαλέτα, ενώ η Gillian Anderson κινήθηκε στους τόνους του χρυσού με μια δημιουργία της Sibyl Connolly.

Ένα ροζ, αποκαλυπτικό Valentino επέλεξε για να φορέσει η Viola Davis, με ένα τεράστιο σκίσιμο που αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της, ενώ η Penelope Cruz είπε να φορέσει κάτι πιο απλό και διάλεξε μια κόκκινη, στράπλες τουαλέτα του Armani.

Η Melissa George επέλεξε μια μαύρη στενή τουαλέτα με μεταλιζέ λεπτομέρειες δια χειρός Vicotria Beckham, ενώ στα μαύρα εμφανίστηκαν και οι πρωταγωνίστριες του Abbey, Elizabeth McGovern και Brown Findlay.

Τέλος μία ακόμα ανατρεπτική εμφάνιση έκανε η Helena Bonham Carter, με ένα σκούρο μπλε φόρεμα και ένα αμφιβόλου γούστου μαύρο μπολερό.

Τις εντυπώσεις τέλος έκλεψε και η… Miss Piggy, η οποία έκανε το δικό της… ρεπορτάζ στο κόκκινο χαλί των BAFTAS φορώντας μια χρυσή τουαλέτα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top