Eva Mendes: «Προτιμώ να είμαι σέξι, παρά όμορφη!»

Γιατί δεν λέει ΠΟΤΕ τις λέξεις «μετανιώνω» και «πρέπει»;

Eva Mendes: «Προτιμώ να είμαι σέξι, παρά όμορφη!»
«Πόρτα» από το λεξικό της Eva Mendes έφαγαν οι λέξεις «μετανιώνω» και «πρέπει».

Η 37χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν σκοπεύει ποτέ ξανά να τις χρησιμοποιήσει, γιατί δεν της αρέσουν:

«Ειλικρινά, δεν λυπάμαι για τίποτα. Κάθε φορά που κοιτάζω πίσω στη ζωή μου, ακόμα και αποφάσεις που θεωρήθηκαν λάθος, είναι αυτές οι οποίες με έκαναν να μάθω πολλά!»

Ποζάροντας με αθλητικά και sport εμφάνιση για λογαριασμό του περιοδικού «Zest», η διάσημη ηθοποιός παραδέχτηκε πως το να σε θεωρούν «σέξι» είναι καλύτερο από το να σε λένε «όμορφη»:
Ο λόγος; «οποιοσδήποτε μπορεί να είναι σέξι αν το θελήσει. Και το νιώθεις αυτό όταν απλά ο άλλος περπατά σε ένα δωμάτιο, ή όταν σου μιλά!»

Το σημαντικό για την Mendes, είναι κάποιος να νιώθει σέξι και να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση ώστε να το βγάλει προς τα έξω. Η ίδια πάντως δεν είχε ανέκαθεν υψηλή αυτοεκτίμηση:

«Στην εφηβεία μου ήμουν πολύ δυστυχισμένη και παραπονιόμουν γιατί δεν μου άρεσα. Αλλά η μητέρα και οι αδερφές μου, με έκαναν να συνειδητοποιήσω πως πρέπει ν΄αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο βλέπω τον εαυτό μου».

Μάλιστα έδωσε και μερικές πολύ πρακτικές συμβουλές σε όλες τις γυναίκες:

«Πρέπει να μάθετε να δέχεστε τα πράγματα που δεν μπορείτε ν΄αλλάξετε πάνω σας. Έχω τον ίδιο κανόνα κάθε φορά που κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Ποτέ δεν θα σκεφτώ κάτι κακό για τον εαυτό μου το οποίο δεν θα μαρτυρούσα ούτε στον καλύτερο μου φίλο. Ποτέ μην μιλάς σε κανέναν για τα ελαττώματα σου, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σου. Το να δέχεσαι κομπλιμέντα, είναι επίσης σημαντικό, ακόμα κι αν δεν συμφωνείς μαζί τους».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top