Ερωτεύτηκε ΠΑΛΙ ο πρίγκιπας Χάρι-Φλερτάρει με την πρωταγωνίστρια του «Χάρι Πότερ»

Τι συμβαίνει με την Έμα Γουάτσον και τον «γαλαζοαίματο»;

Ερωτεύτηκε ΠΑΛΙ ο πρίγκιπας Χάρι-Φλερτάρει με την πρωταγωνίστρια του «Χάρι Πότερ»

Μετά το χωρισμό του από την Κρεσίντα Μπόνας ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται ότι είναι και πάλι ερωτευμένος, αφού οι φήμες τον θέλουν να βγαίνει με την ηθοποιό Έμα Γουάτσον, που έγινε παγκοσμίως γνωστή από τον ρόλο της Ερμιόνης στον «Χάρι Πότερ»!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο 30χρονος «γαλαζοαίματος» και η 24χρονη κινηματογραφική σταρ είναι στη φάση της γνωριμίας και έχουν βγει αρκετά κρυφά ραντεβού.

emma-watson-photo.jpg
Το «κονέ» έκαναν κοινά φιλικά τους πρόσωπα και ο Χάρι της πρότεινε να βγουν μέσω… email, ενώ στο πρώτο ραντεβού είχαν μαζί τους και παρέα, καθώς o πρίγκιπας δεν ήθελε να νιώθει άβολα η «κοινή θνητή».

ImageResizer.jpg
Τόσο ο Χάρι, όσο και η Έμα, είναι single εδώ και περίπου ένα χρόνο. Βλέπετε, η 24χρονη ηθοποιός έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον πρώην αγαπημένο της, παίκτη του ράγκμπι, Μάθιου Τζάνι.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η ηθοποιός έχει γνωρίσει ήδη τον αδερφό του πρίγκιπα, τον Ουίλιαμ, κατά την διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης για την καταπολέμηση του καρκίνου, αλλά και τον πατέρα του, Κάρολο! Πρέπει να έχει και την έγκριση του Παλατιού!

Emma-watson-prince-william.jpg
Αυτό που μένει τώρα είναι δούμε και τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top