Αθηνά Οικονομάκου: «Ο Φίλιππος δυσανασχέτησε με την δημοσιότητα»

«Στα ερωτικά μου κάνω πάντα του κεφαλιού μου»

Αθηνά Οικονομάκου: «Ο Φίλιππος δυσανασχέτησε με την δημοσιότητα»

Για τη σχέση της με τον σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, μίλησε μεταξύ άλλων η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία πια δεν κρύβεται ενώ συνεχώς ανεβάζει φωτο και στο Instagram δείχνοντας πόσο ερωτευμένη είναι.

«Έτσι όπως τα έφερε η ζωή μου, με την Μύκονο και τα λοιπά, δεν μπορώ πια να το αποφύγω. Γι ‘αυτό κι αποδέχτηκα αυτή τη δημοσιότητα. Από το να με βγάζουν κάποιες φωτογραφίες με τον σύντροφο μου, που πολλές φορές δεν είναι της δικής μου αισθητικής, καλύτερα να βγάζω εγώ η ίδια φωτογραφίες και να τις ανεβάζω στο Instagram» υποστήριξε ενώ δεν έκρυψε πως ο επιχειρηματίας σύντροφός της τα είχε… παίξει με τη δημοσιότητα, ειδικά στην αρχή του δεσμού τους!

«Ο Φίλιππος δυσανασχέτησε με την δημοσιότητα και ειδικά στις αρχές της σχέσης μας. Κατάλαβα ότι δεν του αρέσει και δεν τον συγκινεί όλο αυτό το κομμάτι της δημοσιότητας. Είναι κάτι πο�� δεν τον αφορά κιόλας, γιατί διαφορετικά θα έκανε κι ένα αντίστοιχο επάγγελμα. Είναι εις γνώση του το θέμα, γι ´αυτό πια δεν τον στεναχωρεί ούτε το τι γράφεται ούτε το τι λέγεται» εξήγησε.

6661_MIXOPOYLOS_IKONOMAKOY_09122014.jpg
Αν και πολλοί ισχυρίζονται ότι η πρόταση γάμου δεν θα αργήσει να έρθει η Αθηνά αποκάλυψε ότι δεν έχει γνωρίσει ακόμα τον Φίλιππο Μιχόπουλο στον πατέρα της.

«Όχι δεν τον έχω γνωρίσει, γιατί δεν έτυχε. Θα το κάνω όταν τύχει όμως. Ο μπαμπάς μου είναι ο κλασικός σκληροτράχηλος Μανιάτης παλαιών αρχών, που έχει απαιτήσεις από τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Ο πατέρας μου όμως θέλει πάνω από όλα να είναι ευτυχισμένο το παιδί του. Από την άλλη πλευρά, εγώ κάνω πάντα του κεφαλιού μου στα ερωτικά μου κι αυτό που εγώ θεωρώ σωστό. Αν ήθελα να παντρευτώ ή να χωρίσω, πιστεύεις θα άκουγα κάποιον μπαμπά; Ποτέ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top