Δωροθέα Μερκούρη: αποκαλύπτει την ηλικία της!

Πώς βρέθηκε στην πασαρέλα του Jean Paul Gaultier;

Δωροθέα Μερκούρη: αποκαλύπτει την ηλικία της!

Χωρίς φόβο και πάθος αποκάλυψε την ηλικία της η Δωροθέα Μερκούρη, που μίλησε για την συμμετοχή της στην πρόσφατη επίδειξη μόδας του Jean Paul Gaultier στο Παρίσι.


Μιλώντας στο περιοδικό «DownTown» για το πώς βρέθηκε να συνεργάζεται με τον Γάλλο σχεδιαστή, η Δωροθέα αναφέρει: «είμαι πλέον 37 ετών, πολύ μεγάλη για modeling, αλλά σ’ έναν Gaultier δεν λες ποτέ “όχι”»


«Ήμουν καλεσμένη στο τραπέζι των Dolce & Gabbana, σ’ ένα φιλανθρωπικό event που έκανε στο Παρίσι το περιοδικό Numero. Τα έξοδα της βραδιάς θα πήγαιναν στα παιδιά της Ρουάντα. Καλεσμένοι ήταν top ονόματα από τον χώρο της μόδας. Eκεί με είδε ο Έλληνας Κωνσταντίνος Καταλακινός, που τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις του Οίκου Gaultierκαι μου είπε ότι θα ήθελαν πολύ να συμμετάσχω στην επίδειξη haute couture που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι. Λατρεύω τη δουλειά του Gaultier κι έτσι δέχτηκα, καθώς η πρόταση ήταν άκρως τιμητική», περιγράφει η ίδια για την συνεργασία της με τον διεθνούς φήμης σχεδιαστή.


Τα τελευταία δύο χρόνια η Δωροθέα ζει στη Ρώμη μαζί με τις κόρες της,11 και 7 ετών. «Χαίρομαι πάρα πολύ που έκανα την κίνηση να έρθω να ζήσω εδώ. Έφυγα από την Ελλάδα εγκαίρως, όταν ακόμη υπήρχαν ευκαιρίες παντού. Έτσι πρόλαβα και έκλεισα δουλειές και έβαλα σε μια τάξη τη ζωή μου», αναφέρει.


Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε ταινίες και διαφημιστικά σποτ στην γειτονική χώρα, η 37χρονη ηθοποιός ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας, του θρίλερ «Taglionetto» σε σκηνοθεσία του Federico Rizzo, στις 3 Φεβρουαρίου, ενώ στις 20 του ίδιου μήνα θα φύγει για Βραζιλία.



Δείτε στο βίντεο την συμμετοχή της Δωροθέας Μερκούρη στην επίδειξη του Gaultier

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top