Με κινητικά προβλήματα πρωταγωνιστής της «Ζωής Της Άλλης»

Σε κέντρο αποθεραπείας ο Νίκος Δαδινόπουλος

Με κινητικά προβλήματα πρωταγωνιστής της «Ζωής Της Άλλης»

Δίχως τέλος οι περιπέτειες υγείας για τον Νίκο Δαδινόπουλο: αμέσως μετά το τέλος του σήριαλ «Η Ζωή Της Άλλης», ο γνωστός ηθοποιός αντιμετώπισε κινητά προβλήματα και, πλέον, είναι κλεισμένος σε κέντρο αποθεραπείας στην Κρήτη!


Ο «Πέτρος» από την σειρά του Mega δίνει την δική του «μάχη» από τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε και ζητούσε επειγόντως αίμα -ακόμα και μέσω Facebook- για να υποβληθεί σε εγχείρηση στην σπονδυλική στήλη. Όπως είχε αποκαλύψει, ένα λίπωμα ανάμεσα σε δύο σπονδύλους του δημιουργούσε ένα είδος παράλυσης και το νυστέρι ήταν η μόνη λύση


Αν και η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και ο Νίκος Δαδινόπουλος επέστρεψε στο σπίτι του, δεν κατάφερε να αναρρώσει, καθώς αντιμετώπισε σοβαρά κινητικά προβλήματα! Ειδικός τον προέτρεψε να εισαχθεί στο κέντρο αποκατάστασης «Ολύμπιον» στα Χανιά, συμβουλή που ο γοητευτικός ηθοποιός ακολούθησε.


«Μιλάμε σχεδόν καθημερινά μαζί και χθες ένιωσα ότι είναι κουρασμένος. Σε αυτό το κέντρο εισήχθη για να αποφύγει κι άλλες παρενέργειες, όπως είναι οι θρομβώσεις. Τι να σας πω... οι γιατροί είναι φειδωλοί στις πληροφορίες», δήλωσε στην «Espresso» ο αδερφός του.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Νίνος Δαδινόπουλος θα παραμείνει στο κέντρο για δύο μήνες, μέχρι να επανέλθει...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top