Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Τζένιφερ Άνιστον: Το πρόβλημα που την ταλαιπωρούσε για χρόνια

«Νόμιζα ότι δεν ήμουν έξυπνη»

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Τζένιφερ Άνιστον: Το πρόβλημα που την ταλαιπωρούσε για χρόνια

Όλο αποκαλύψεις είναι το τελευταίο διάστημα στις συνεντεύξεις της η Τζένιφερ Άνιστον. Στο περιοδικό «The Hollywood Reporter» εξομολογήθηκε ότι έχει… δυσλεξία!

Η 45χρονη σταρ όταν ήταν μικρή «νόμιζε ότι δεν ήταν έξυπνη», όπως ανέφερε, εξαιτίας των προβλημάτων που της δημιουργούσε η δυσλεξία.

«Η δυσλεξία είχε πάντα αντίκτυπο στην αυτοπεποίθηση μου από παιδί. Πάντα πίστευα ότι δεν ήμουν έξυπνη. Δεν μπορούσα ποτέ να θυμηθώ πολλά. Αυτή ήταν μια σπουδαία ανακάλυψη για μένα. Νιώθω πώς πλέον όλα τα παιδικά μου τραύματα έχουν εξήγηση» δήλωσε.

jennifer-aniston-hollywood-reporter.jpg
Ωστόσο, δεν θα το ανακάλυπτε αν δεν πήγαινε στον….οφθαλμίατρο!

«Ο μόνος λόγος που έμαθα πως έχω δυσλεξία είναι γιατί πήγα στον οφθαλμίατρο. Φόρεσα ειδικά γυαλιά τα οποία είχα έναν μπλε φακό και έναν κόκκινο. Επρεπε να διαβάσω μια παράγραφο και μετά που έδωσαν ένα quiz με 10 ερωτήσεις σχετικά με όσα διάβασα. Απάντησα στα τρία σωστά. Μετά έβαλαν ένα μηχάνημα στα μάτια μου, που κατέγραφε την κίνηση των ματιών μου όσο διάβαζα. Τα μάτια μου περνούσαν τέσσερις λέξεις και μετά πήγαιναν δύο πίσω. Ακόμη έχω ένα μάτι που αλληθωρίζει και αυτό πάντα το διορθώνουν στις φωτογραφίες μου» δήλωσε στον δημοσιογράφο η Άνιστον.

Την ίδια ώρα βέβαια δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το θέμα της μητρότητας: «Ακούστε, είναι ένα θέμα που έχει... λιώσει. Ταράζομαι με αυτό, επειδή είναι τόσο προσωπικό... Ποιος ξέρει τι θα συμβεί. Αποτελεί μεγάλο 'θέλω'. Κάνουμε ό,τι μπορούμε», απάντησε η γνωστή ηθοποιός, ενώ συνέχισε μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον αρραβωνιαστικό της, Τζάστιν Θερού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top