Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκαλύπτει αν παντρεύτηκε κρυφά!

Έβαλε «κουλούρα» μετά από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης;

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκαλύπτει αν παντρεύτηκε κρυφά!

Για τις φήμες που την θέλουν να έχει παντρευτεί και να μην μας το έχει πει μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και δεν δίστασε να παραδεχθεί πως είναι πολύ ερωτευμένη!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, εδώ και περίπου δύο μήνες δημοσιεύματα αναφέρουν πως η σέξι ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά με τον ντράμερ Φώτη Μπερνάντο, έπειτα από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης.

image.jpg

«Είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν είμαι από τους ανθρώπους που επιθυμούν να μιλάνε για την προσωπική τους ζωή, πέραν του σημείου ότι είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ερωτευμένη, περνάω όμορφα και έχω καταλήξει… Από εκεί και πέρα, το τι έχω κάνει, το πώς το έχω κάνει ή το αν θα κάνω κάτι, δεν αφορά κανέναν», λέει στο περιοδικό «You» η Πηνελόπη.

Αποφεύγοντας να απαντήσει ξεκάθαρα αν όντως έχει παντρευτεί ή όχι, η ηθοποιός καταλήγει: «γάμος ανάμεσα σε δύο ανθρώπους σημαίνει ότι δίνεις υπόσχεση με μάρτυρες και οι δικοί σου άνθρωποι σου δίνουν την ευχή τους. Το να κάνουμε ολόκληρη συζήτηση για το αν θα βάλω νυφικό και σε ποια εταιρεία θα πάω, για μένα είναι τελείως περιττό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top