Ανδρέας Φουστάνος:«η σύντροφός μου είναι μικρότερη από την κόρη μου»

«Εχω κολλήσει στα 28 μου χρόνια»

Ανδρέας Φουστάνος:«η σύντροφός μου είναι μικρότερη από την κόρη μου»

​Μπορεί πριν από έξι μήνες να απέκτησε το πρώτο του εγγόνι από τη μεγάλη του κόρη Ιζαμπέλλα, ωστόσο μόνο παππούς δε νιώθει όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Αντρέας Φουστάνος!

«Εγγόνι απέκτησα αλλά παππούς με την έννοια της λέξ��ς δεν είμαι… και δεν νομίζω ότι θα γίνω και ποτέ! Δεν μου αρέσει η λέξη και δεν έχω σχέση με το γήρας. Το γήρας το φέρνουμε εμείς» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Παράλληλα αποκάλυψε πως η τωρινή του σύντροφος είναι ηλιακά μικρότερη από τη μεγαλύτερή μου κόρη :«Ναι είναι μικρότερη και από τη μεγάλη μου κόρη! Όλες μου οι γυναίκες, και αυτές που παντρεύτηκα και οι άλλες μου σχέσεις αργότερα, ήταν πιο μικρές. Η μόνη με την οποία ήμουν συνομήλικος ήταν η πρώτη μου γυναικά, επειδή και εγώ τότε ήμουν νέος… Ήμασταν και οι δύο 28 χρόνων. Εγώ μετά, αφού χωρίσαμε, κόλλησα στο 28!» είπε με αρκετή δόση χιούμορ.

Πως βλέπουν όμως οι κόρες του αυτές του τις επιλογές και πως αντιδρά εκείνος;

«Μια χαρά βλέπει η κόρη μου Ιζαμπέλλα αλλά και διαφορετική άποψη να είχε δεν θα τη λάμβανα υπόψη μου, εκτός κι αν ήταν κάτι κραυγαλέο… Δεν μου αρέσει να επεμβαίνει στη ζωή μου όπως δεν επεμβαίνω κι εγώ στη δική της» τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top