Σαμπάνης για Πρέλεβιτς: «Είναι επιπόλαιο να κάνουμε εμείς οι δυο οικογένεια»

«Ο στρατός στην ηλικία που πήγα δεν ήταν μια ευχάριστη εμπειρία»

Σαμπάνης για Πρέλεβιτς: «Είναι επιπόλαιο να κάνουμε εμείς οι δυο οικογένεια»

​Για την… εμπειρία του στον στρατό, την σύντροφό του Άννα Πρέλεβιτς, αλλά και για το αν σκοπεύει να δημιουργήσει την δική του οικογένεια μίλησε ο Γιώργος Σαμπάνης.

1512_PRELEVITS_SAMPANIS_962014.jpg
Ο τραγουδιστής, δεν έκρυψε πως «φυσικά και θέλω να κάνω οικογένεια. Κάποια στιγμή σίγουρα θα κάνω. Ελπίζω να με αξιώσει ο θεός. Θεωρώ ότι θα είμαι καλός σ΄αυτό. Η οικογένεια σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Και όλες οι ευθύνες που έρχονται μέσα από αυτό είναι για να ζ��σεις και κάτι άλλο στη ζωή που σε πηγαίνει αλλού τόσο σε σκέψη όσο και σε συναισθήματα».

0952_ANA_PRELEVITS_GIORGOS_SAMPANIS_1272014.jpg
Όσο για το αν θα τον δούμε να παντρεύεται την σύντροφό του Άννα Πρέλεβιτς; Μάλλον ο γάμος μπορεί να… περιμένει ακόμα, καθώς όπως εξήγησε ο τραγουδιστής, «είναι μια σχέση λίγων μηνών. Νομίζω ότι θα είναι λίγο επιπόλαιο και για τους δυο μας. άσε που είναι και πολύ μικρή σε ηλικία».

Ωστόσο δεν έκρυψε πως μαζί της εκτός από πολύ ευτυχισμένος, είναι και ήρεμος:

«Θεωρώ ότι η ευτυχία είναι στιγμές. Βέβαια μπορεί να εξελιχθεί και σε κατάσταση η ευτυχία. Εγώ είμαι σε μια φάση στη ζωή μου, που εκτός από ευτυχισμένος είμαι και ήρεμος. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό!»

4720_ANA_PRELEVITS_GIORGOS_SAMPANIS_1392014.jpg
Όσο για την… εμπειρία του στον στρατό; Εξομολογήθηκε πως «ο στρατός στην ηλικία που πήγα δεν ήταν μια ευχάριστη εμπειρία. Ήμουν πολύ μεγάλος για να πάω. Δεν ήμουν 18 ετών. Δεν γινόταν όμως να μην πάω».

Γι΄αυτό και έκανε την καρδιά του πέτρα, αφού σκέφτηκε όπως δήλωσε ο ίδιος, ότι «στη θέση που είμαι, επιβάλλεται να δείξω στον εαυτό μου και στους υπόλοιπους, ότι είμαι εδώ και κάνω αυτό που κάνουν όλοι».

4703_ANA_PRELEVITS_GIORGOS_SAMPANIS_1392014.jpg
Τώρα «αυτό που κάνουν όλοι» εμείς δεν θα το λέγαμε, καθώς όπως έχει ήδη γράψει το star.gr καθ΄όλη την διάρκεια της θητείας του την οποία υπηρέτησε στο Πεντάγωνο, ο Γιώργος Σαμπάνης είχε χρόνο να ασχοληθεί με το νέο του album, να διακοπάρει σε Μύκονο και Σκιάθο, να διασκεδάζει σε νυχτερινά κέντρα, αλλά και να κάνει ρομαντικές αποδράσεις με την Άννα Πρέλεβιτς σε Θεσσαλονίκη και Ρώμη.
Παρά ταύτα, ο τραγουδιστής ισχυρίζεται ότι «δεν ήταν μια ευχάριστη εμπειρία».

Πού να έκανε και κανονικά την θητεία του δηλαδή!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top