ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ο Σάκης Ρουβάς στη συνέντευξη Τύπου για τον «Ηρακλή»

Από τις 12 Δεκέμβρη αρχίζουν οι άθλοι για τον τραγουδιστή

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ο Σάκης Ρουβάς στη συνέντευξη Τύπου για τον «Ηρακλή»

​Χαμογελαστός και ντυμένος με τζιν και Tshirt ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για το νέο του θεατρικό εγχείρημα, έχοντας στο πλευρό του όλους τους συντελεστές της παράστασης «Ηρακλής, Οι 12 Άθλοι».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η παράσταση, σε σκηνοθεσία Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, θα ανέβει στο θέατρο «Πάνθεον», από τις 12 Δεκεμβρίου.

«Ο Ηρακλής είναι για μένα μία μεγάλη πρόκληση γιατί είναι ένα απαιτητικό θέαμα για όλους μία μεγάλη θεατρική παραγωγή και ένα είδος που δεν έχω ξαναδοκιμάσει. Πρόκειται για έναν αρχαίο ελληνικό μύθο που έχει σύγχρονες αναφορές και μας εμπνέει με τα μηνύματά του. Χαίρομαι που είμαι μέλος μίας ομάδας με παλιούς και νέους συνεργάτες. Όλοι τους ξεχωριστοί και παθιασμένοι γι’ αυτό που κάνουν», εξομολογήθηκε ο Σάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Εκτός από τον τραγουδιστή, πρωταγωνιστούν ως Ευρυσθέας η Ρούλα Πατεράκη, ως Αθηνά η Ναταλία Δραγούμη, ως Ήρα η Αγορίτσα Οικονόμου και ως Αρετή η Ελένη Ρουσσινού.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

sakis.jpg

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης

sakis0.jpg

Ο καλλιτεχνικός σύμβουλος της παράστασης και καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, με τους πρωταγωνιστές

sakis1.jpg

Σάκης Ρουβάς

sakis3.jpg

Ναταλία Δραγούμη και Σάκης Ρουβάς

sakis2.jpg

Ο σκηνοθέτης Απόλλων Παπαθεοχάρης και ο καλλιτεχνικός σύμβουλος της παράστασης με τον Γιώργο Θεοφάνους και τη Νίκη Παπαθεοχάρη που υπογράφουν τα τραγούδια

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top