Μπ.Αλατζάς:Το παράπονό του μια μέρα πριν πεθάνει και το συγκινητικό μήνυμα της Μελίνας Μποτέλλη

Έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο ηθοποιός Μπάμπης Αλατζάς έχει φύγει από τη ζωή. Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει θρήνο στα social media.

Η Μελίνα Μποτέλλη, μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα τον αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος, όπως σας γράψαμε από το star.gr, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής νικημένος από τον καρκίνο.

Οι δυο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως στους «Ψίθυρους καρδιάς»

ALATZAS.jpg

Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος, Γιάννης Συνάνης, γράφει στο lesvosnews, ότι ο Μπάμπης Αλατζάς "έφυγε" με ένα μεγάλο παράπονο! Όπως έλεγε τον είχαν ξεχάσει όλοι!

Στη Μυτιλήνη είχε επιστρέψει τα τελευταία δύο χρόνια, προκειμένου να βρίσκεται κοντά σε δικούς του ανθρώπους, αφού είχε αρρωστήσει και η οικονομική κρίση δεν τον βοηθούσε να βρει δουλειά είτε στην τηλεόραση είτε το θέατρο.

Eκτός από την επί χρόνια σύντροφό του και δυο -τρεις καλούς φίλους, ο ηθοποιός δεν είχε στο πλευρό του κανέναν άλλο. Μάλιστα, μια μέρα πριν το θάνατό του έλεγε χαρακτηριστικά: «Μόνο ο Κώστας Αστυρακάκης ήρθε και με είδε… Και πριν ένα χρόνο με πήρε τηλέφωνο ο Μανούσος Μανουσάκης… Κανείς άλλος…»

Ωστόσο, παρά τη μάχη που έδινε δεν το έβαζε κάτω. «Θα την σκαπουλάρω κι αυτή τη φορά…» έλεγε τις τ��λευταίες ώρες της ζωής του.

Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε...


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top