ΦΩΤΟ: παντρεύτηκε τον καλό του ο Αύγουστος Κορτώ!

Μέσω Facebook ανακοίνωσε τον γάμο του ο συγγραφέας

ΦΩΤΟ: παντρεύτηκε τον καλό του ο Αύγουστος Κορτώ!

​Με μία φωτογραφία στο Facebook ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκε τον καλό του ο Αύγουστος Κορτώ!

Ο Κορτώ επισφράγισε τη σχέση του την Πέμπτη, στη Νέα Υόρκη, ενώ η φωτογραφία εικονίζει το χέρι του και εκείνο του συντρόφου του, πάνω από το πιστοποιητικό, υπό τη λεζάντα «just married».

korto-pistopoiitiko-gamos.jpg

Λίγες ώρες πριν τον γάμο, ο 35χρονος Πέτρος Χατζόπουλος (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) είχε δημοσιεύσει μία κοινή φωτογραφία με τον επί 11 χρόνια σύντροφό του, τον οποίο αποκαλεί χαϊδευτικά «κουτάβι» και το αγαπημένο του κουκλάκι, το Αρνί.

1488044_10152542085244952_3965320453247872314_n.jpg

«Η συγκίνηση και η ευγνωμοσύνη για τις ευχές σας δεν χωρούν σε λόγια. Όσες και όσοι μας τιμάτε με τη φιλία και την αγάπη σας βρισκόσασταν εδώ μαζί μας, στ�� πλευρό μας», απάντησε ο συγγραφέας στις ευχές των διαδικτυακών του φίλων.

Θυμίζουμε πως η σχέση του συγγραφέα είχε ως αποτέλεσμα να μην πολιτευτεί με το «Ποτάμι», αλλά και το ομοφοβικό ξέσπασμα του Δήμου Βερύκιου, που τον αποκάλεσε on air «κυρία Αυγουστίνα». Μάλιστα, ακολούθησαν δικαστικές διαμάχες και παρέμβαση του ΕΣΡ, ενώ το παραλήρημα του δημοσιογράφου είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ραδιόφωνο του Alpha ο επί 15 χρόνια συνεργάτης του, Δημήτρης Σταυρόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top