Μια από τις ωραιότερες συνεντεύξεις της Τζένιφερ Άνιστον:«Ο σύντροφός μου δεν είναι μ@λ@κ@ς»

«Τα 40 ήταν η καλύτερη ηλικία μου» αυτά (και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ) λέει η 45χρονη ηθοποιός

Μια από τις ωραιότερες συνεντεύξεις της Τζένιφερ Άνιστον:«Ο σύντροφός μου δεν είναι μ@λ@κ@ς»

​Είναι 40 plus και το… απολαμβάνει! Για την Τζένιφερ Άνιστον ο λόγος, η οποία στα 45 της περηφανεύεται τόσο για την ηλικία της, όσο και για τα οφέλη του να διανύεις την τέταρτη δεκαετία της ζωής σου.

1415723420299_wps_27_If_any_info_is_used_onlin.jpg

Σε συνέντευξή της στο «Harper’s Bazaar», η διάσημη ηθοποιός είπε για την ηλικία της:

«Στα 40 μου περνάω τέλεια. Όλα είναι καλύτερα. Στην δουλειά, στη φυσική μου κατάσταση, αλλά και στην ψυχολογία μου! Δεν σκοπεύω να φρικάρω. Δεν έχω ενοχλήσεις, ούτε με πονάνε τα γόνατά μου και τα σχετικά» παραδέχεται περήφανη η ηθοποιός, χωρίς ωστόσο να αναιρεί και το παρελθόν της:

«Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν μικρότερης αξίας για μένα, αλλά αντίθετα πολύ σημαντικά για την ανάπτυξη και την ωριμότητά μου ώστε να γίνω ολοκληρωμένη γυναίκα».

1415723427918_wps_28_If_any_info_is_used_onlin.jpg
Και όπως είναι φυσικό, δεν θα μπορούσε στη συνέχεια της συνέντευξής της να μην αναφερθεί στον αρραβωνιαστικό της Τζάστιν Θερού, με τον οποίο τα δημοσιεύματα μια την χωρίζουν και μια την παντρεύουν:

«Ο Τζάστιν είναι ένα από τα πιο ταπεινά, αξιοπρεπή ανθρώπινα όντα. Δεν είναι μ@λ@κ@ς. Δεν μοιάζει με μερικούς γνωστούς και “φίλους” μας που έγιναν διάσημοι και άλλαξαν χωρίς να λένε “γεια” σε κανέναν».

1415723433875_wps_29_If_any_info_is_used_onlin.jpg
Πρόσθεσε ακόμα πως η σχέση τους διατηρείται «ζωντανή», επειδή «είναι σχεδόν αδύνατο να βαρεθεί ο ένας τον άλλον. Προσπαθήσαμε τόσο πολύ! Τα μάτια του είναι τόσο χαριτωμένα! Μπορούμε να διασκεδάζουμε ο ένας τον άλλον και να συζητάμε για ατελείωτα πράγματα και αυτό είναι θαυμάσιο» καυχήθηκε η 45χρονη Άνιστον.

Πρόσθεσε ακόμα πως ο αρραβωνιαστικός της είναι ένα «πολύ συνειδητοποιημένο άτομο», λέγοντας πως ο νόμος της έλξης φέρνει κοντά τους ανθρώπους:

1415726290425_wps_48_10_Nov_2014_LOS_ANGELES_U.jpg
«Αν αγαπάς τον εαυτό σου 70%, αυτό και θα πάρεις πίσω. Όταν συμπληρώσεις και αυτό το 30% που σου λείπει, τότε θα δεις το καλό και το ιδανικό να στέκεται μπροστά σου. Και τότε είναι που συνειδητοποιείς πως “τελικά ήταν εύκολο! Δεν είναι και τόσο τραγικό!” Υπάρχουν στιγμές που χρειάζεται να τσιμπήσω τον εαυτό μου για να δω αν αυτό που ζω είναι αληθινό», καταλήγει η Τζένιφερ, η οποία δηλώνει «άτομο που συγχωρεί».

Παρόλο που ο πρώην σύζυγός της, Μπραντ Πιτ, την απάτησε το 2005 με την Αντζελίνα Τζολί, η 45χρονη σταρ τονίζει την ανάγκη της συγχώρεσης:

«Θεωρώ πως είναι εξαιρετικά σημαντικό να συγχωρούμε. Αλλιώς αυτό μεγαλώνει και γίνεται τοξικό μέσα μου. Οι άνθρωποι μπορεί να πράττουν ασυγχώρητα πράγματα, αλλά πρέπει να τα αφήνεις να περνάνε και να λες πως “όλοι είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη”. Το να τα κρατάς μέσα σου είναι σαν να πίνεις ποντικοφάρμακο και να περιμένεις να πεθάνει το ποντίκι».

justin-jen--z.jpg
Όσο για το αν θα παντρευτεί επιτέλους με τον 43χρονο Τζάστιν Θερού; Απάντησε αποφεύγοντας την ερώτηση!

«Τι; Δεν έχει συμβεί ακόμα; Δεν έχω διαβάσει τα περιοδικά αυτής της εβδομάδας για να μάθω τι ακριβώς συμβαίνει. Θα μάθω και θα σας πω!»
spl788346_001.jpgspl788346_005.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top