Γιώργος Τσαλίκης: «άι στο διάολο, δεν ξαναπατάω το πόδι μου!»

Γιατί ξέσπασε ο τραγουδιστής;

Γιώργος Τσαλίκης: «άι στο διάολο, δεν ξαναπατάω το πόδι μου!»

Aίσθηση προκαλεί το ξέσπασμα του Γιώργου Τσαλίκη για τα μουσικά βραβεία MAD, καθώς ο τραγουδιστής αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν τον έχουμε δει εδώ και τέσσερα χρόνια να βραβεύεται, να τραγουδά ή να απονέμει κάποιο βραβείο, όπως οι περισσότεροι συνάδελφοί του!

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που τα τελευταία χρόνια με πολεμάνε μανιωδώς. Με πορώνουν εμένα και την ομάδα και γινόμαστε καλύτεροι. Είναι άνθρωποι με τους οποίους έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, είναι άνθρωποι του χώρου. Τα τελευταία πέντε χρόνια, τα τραγούδια μας -είτε αρέσουν σε κάποιους, είτε όχι- είναι στις πρώτες θέσεις στην προτίμηση του κόσμου. Σε μια χώρα που έχει συγκεκριμένα μουσικά βραβεία, τα Mad Video Music Awards, το θεωρείς φυσιολογικό αυτά τα πέντε χρόνια ο καλλιτέχνης αυτός να απέχει;», διερωτήθηκε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ο Γιώργος.

Αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της απουσίας του, ο δημοφιλής τραγουδιστής συνέχισε: «άντε, πες ότι η δικαιολογία είναι ότι το ρεπερτόριό σου δεν παίζει στο κανάλι. Να απέχει από όλα; Υπάρχουν απονεμητές, υπάρχουν performers… Δεν είναι βασικός μου νταλκάς τα Mad Awards, χέστ*κα κιόλας. Δεν θα μου δώσουν τίποτα παραπάνω! Είναι μια ωραία διοργάνωση στην οποία πήγαινα, αλλά την τελευταία ��ορά, πριν τέσσερα χρόνια, ήμουν με τον γιο μου, τον Βασίλη, και στεναχωρήθηκε που δεν τραγούδησα ή που δεν πήρα ένα βραβείο. Όταν τον είδα στεναχωρημένο, είπα “άι στο διάολο, δεν ξαναπατάω το πόδι μου”!».

Δείτε στο βίντεο το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top