ΔΕΙΤΕ την τελευταία φωτογραφία του Διονύση Σχοινά με τον αδερφό του!

Θλίψη για τον 48χρονο που «έφυγε» ξαφνικά

ΔΕΙΤΕ την τελευταία φωτογραφία του Διονύση Σχοινά με τον αδερφό του!

Συντετριμμένοι είναι η οικογένεια και οι φίλοι του Τόλη Σχοινά, που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι άφησε την τελευταία του πνοή τόσο ξαφνικά και χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας!

Ο αδερφός του Διονύση Σχοινά, όπως σας έχουμε ενημερώσει, «έφυγε» από ανακοπή παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου θα γίνουν γνωστά μετά από νεκροψία - νεκροτομή.

Ο αγαπητός τραγουδιστής και η οικογένειά του έχουν βυθιστεί στο πένθος. Τίποτα δεν προμήνυε το τέλος του 48χρονου, ενός ανθρώπου που ήταν πάντα γελαστός και κεφάτος. Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή, τα δύο αδέρφια πόζαραν για τελευταία φορά μαζί, στα καμαρίνια του «4711», του club της Αθήνας στο οποίο εμφανίζε��αι ο Διονύσης και ο Τόλης είχε την επιμέλεια του ήχου.

rdd.jpg

«Εμένα από το σχολείο ένας είναι ο κολλητός και μέντοράς μου: ο αδερφός μου! Είναι πάντα στα μαγαζιά όπου δουλεύω, στον ήχο, στα φώτα… Και έχει πολύ μεγάλο ταλέντο! Για την ακρίβεια, είναι καλύτερος από εμένα, αλλά δεν το κυνήγησε», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Διονύσης.

Την ίδια ώρα, η σελίδα του Τόλη Σχοινά στο Facebook έχει γεμίσει με μηνύματα φίλων και γνωστών, που δεν κρύβουν ότι «πάγωσαν» με την θλιβερή είδηση. Μάλιστα, πολλοί από αυτούς διασκέδαζαν μαζί του έως τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, με τα τραγούδια του αδερφού του…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top