Η ΦΩΤΟ του Τομ Χανκς με ταξιτζή που έγινε viral-Γνωρίστηκαν στο δρόμο για το Broadway

Διαβάστε την απίστευτη ιστορία!

Η ΦΩΤΟ του Τομ Χανκς με ταξιτζή που έγινε viral-Γνωρίστηκαν στο δρόμο για το Broadway

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας ταξιτζής στη Νέα Υόρκη όταν συνειδητοποίησε ότι ο πελάτης του, τον οποίο πήγαινε στο Broadway, ήταν ο Τομ Χανκς!

Ο ταξιτζής Μάνι Ανζαλότα γύρισε στο πίσω κάθισμα όταν σταμάτησε στο πρώτο φανάρι και φώναξε: «Γουίλσοοοοοοοοον!» (Πρόκειται για μια ατάκα του χολιγουντιανού ηθοποιού από τη ταινία του, «Ο Ναυαγός»)

Ο Τομ Χανκς χαμογέλασε και οι δυο τους έπιασαν κουβέντα μέχρι το θέατρο. Φτάνοντας εκεί ο ηθοποιός έδωσε στον ταξιτζή ένα γενναιόδωρο φιλοδώρημα και εκείνος του ζήτησε να βγάλουν μια selfie, η οποία στη συνέχεια έγινε viral!

Ωστόσο, η μοίρα τους τα έφερε έτσι που οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά. Τις επόμενες εβδομάδες ο ταξιτζής τύχαινε να έχει πελάτες όλους τους συνεργάτες του Χανκς.

tom3.jpg
Τους έλεγε συνεχώς να δώσουν χαιρετισμούς στον Χανκς και μια μέρα, έλαβε ένα sms από τον ηθοποιό, στο οποίο τον προσκαλούσε να δει την παράσταση!

Ο Ανζαλότα δεν έχασε την ευκαιρία! Πήγε στο θέατρο όπου είδε την παράσταση από τις μπροστινές θέσεις ενώ συναντήθηκε ξανά με τον ηθοποιό στα παρασκήνια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top