Χαμός με το γαμήλιο πάρτι των Κλούνεϊ: ποιος και γιατί έγινε έξαλλος;

Είπε δημόσια το παράπονό του και... εξαφανίστηκε!

Χαμός με το γαμήλιο πάρτι των Κλούνεϊ: ποιος και γιατί έγινε έξαλλος;

​Πυρ και μανία με τον Τζορτζ και την Αμάλ Κλούνεϊ έγινε πελάτης του ξενοδοχείου στο οποίο το ζευγάρι έκανε το νέο γαμήλιο πάρτι του και… ποιος είδε τον έξαλλο Βρετανό και δεν τον φοβήθηκε!

Όσο οι νιόπαντροι και οι καλεσμένοι τους απολάμβαναν κοκτέιλ και γαστριμαργικές απολαύσεις στο «Danesfield House Hotel & Spa», λίγο έξω από το Λονδίνο, το βράδυ του Σαββάτου, ένας από τους πελάτες του χλιδάτου ξενοδοχείου βρέθηκε… εκτός, επειδή δεν ήταν στη λίστα του ζευγαριού!

«Είχαμε “κλείσει” εδώ και μήνες ένα απογευματινό τσάι για μια ξεχωριστή στιγμή της οικογένειάς μας. Δεν το ήπιαμε ποτέ λόγω του Τζορτζ Κλούνει», έγραψε ο εξαγριωμένος πελάτης στην παγκοσμίως γνωστή ταξιδιωτική ιστοσελίδα tripadvisor.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου επικοινώνησαν μαζί του πριν από περίπου μία εβδομάδα και πρότειναν η εκδήλωση να μεταφερθεί στους χώρους του spa. Ωστόσο, εκείνος δεν δέχθηκε και, τελικά, ακύρωσε την κράτησή του, χωρίς την παραμικρή αποζημίωση!

Λίγη ώρα μετά, το αρνητικό σχόλιο εξαφανίστηκε. Μάλλον το παρέσυραν τα 82.000 ευρώ που πλήρωσαν οι γονείς της Αλαμουντίν για το νέο γαμήλιο γλέντι…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top