O Τεο Θεοδωρίδης μιλάει ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ για τη ζωή του στη φυλακή!

Τι έκανε το πρώτο καλοκαίρι του ως ελεύθερος;

O Τεο Θεοδωρίδης μιλάει ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ για τη ζωή του στη φυλακή!

Την καρδιά του στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Μία», άνοιξε ο Τεό Θεοδωρίδης , ο οποίος πριν από τέσσερα χρόνια συνελήφθη, καθώς είχε στην κατοχή του τέσσερα κιλά κοκαΐνης:

«Είχα εξάρτηση και δεν ήθελα να το παραδεχτώ. Και σήμερα δεν το παραδέχομαι.Είναι γελοίο να επιρρίπτουμε ευθύνη σ’ ένα κλάδο π.χ στο μόντελινγκ. Τα αίτια είναι ψυχολογικά ακόμα κι αν υπάρχει βιολογική προδιάθεση» τόνισε ενώ παραδέχτηκε πως ξεκίνησε τις ουσίες στην εφηβία:

«Τότε ξεκίνησα τις ψυχότροπες ουσίες. Χωρίς απαραίτητα να κάνω κατάχρηση. Όταν άρχισα να αμφισβητώ ό, τι μου είχαν διδάξει».

Το μοντέλο εξηγεί και για ποιο λόγο «έπεσε» σ’ αυτό το σφάλμα:

«Είναι η αίσθηση πως δε μ’ αγγίζει τίποτα. Είναι η αίσθηση ό, τι μπορείς να κάνεις τα πάντα ακόμη κι αν γνωρίζεις τις συνέπειες. Κάποια στιγμή το είδα και σα ρόλο. Δε βλέπεις καθαρά, τα βλέπεις όλα κάτω από ένα συγκεκριμένο προίσμα».

Το μοντέλο, παραδέχτηκε πως ο εγκλεισμός στη φυλακή είναι ο εξευτελισμός της ανθρώπινης προσωπικότητας: «Είναι εξευτελισμός στο έπακρο. Ήμουν εκεί με 10 άτομα στο ίδιο κελί 24 ώρες το 24ωρο. Έχω υπάρξει και με 20. Ο άνθρωπος ό, τι και να λέμε προσαρμόζεται στα πάντα. Έκανα γνωριμίες με πολλά παλικάρια και ήρθαμε πολύ κοντά».

Ο Τεό Θεοδωρίδης αποκάλυψε, και πως πέρασε το πρώτο καλοκαίρι που βγήκε από τη φυλακή: «Εγώ είχα ένα όνειρο από τότε που ήμουν στη φυλακή. Ήθελα να βρεθώ κοντά στη φύση. Πήγα λοιπόν και έστησα μία σκηνή σε μία παραλία και έμεινα εκεί με την αγαπημένη μου για δύο μήνες μακριά από όλους και απ’ όλα».

Μάλιστα πρόσθεσε πως με τη συγκεκριμένη κοπέλα ήταν χρόνια φίλοι αλλά έκαναν δεσμό όταν εκείνος ήταν στη φυλακή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top