Μια κούκλα! ΔΕΙΤΕ την 25χρονη φωτογράφο αδερφή της Λάνα Ντελ Ρέι!

Ζήτησαν από την 29χρονη τραγουδίστρια να της πάρει συνέντευξη!

Μια κούκλα! ΔΕΙΤΕ την 25χρονη φωτογράφο αδερφή της Λάνα Ντελ Ρέι!

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η Λάνα Ντελ Ρέι να απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας και να βρίσκεται στο προσκήνιο, ήρθε όμως και η σειρά της μικρότερης αδερφής της να πάρει λίγη από την λάμψη της και όχι άδικα!

spl813130_001.jpgspl833007_018.jpg
Το περιοδικό «Nylon», αποφάσισε να συστήσει την 25χρονη Τσάκ Γκράντ στο ευρύ κοινό, ως την φωτογράφο που απαθανατίζει τα τελευταία περίπου δέκα χρόνια την 29χρονη τραγουδίστρια.

chuckgrant1_2.jpg
Μάλιστα ζήτησαν από την Λάνα να αντιστρέψει τους ρόλους, και να φωτογραφίσει εκείνη την αδερφή της αυτή τη φορά, παίρνοντάς της μάλιστα και συνέντευξη.

chuckgrant3.jpg
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η 25χρονη Τσακ Γκράντ είναι ξανθιά και εξίσου όμορφη με την διάσημη τραγουδίστρια.

chuckgrant5.jpg
Μιλώντας για την αδερφή της, η Λάνα Ντελ Ρέι αποκάλυψε πως «ο τρόπος που με φωτογραφίζει τα τελευταία δέκα χρόνια, μου έχει αποκαλύψει πολλά για το ποια πραγματικά είμαι! Αιχμαλωτίζει με τον φακό της, το οπτικό ισοδύναμο αυτού που κάνω ηχητικά. Ακόμα και πριν από χρόνια, όταν ξεκινούσε, έδειχνε να έχει άποψη και όραμα για κάθε εικόνα που τραβούσε. Τώρα, έχοντας γνωρίσει τόσους γνωστούς φωτογράφους, αισθάνομαι ακόμα ότι η αισθητική και το ταλέντο της ξεχωρίζουν».
chuckgrant6.jpg
chuckgrant9.jpg
chuckgrant10.jpg
chuckgrant12.jpg
chuckgrant13.jpg





Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top