Το ΠΡΩΤΟ νυφικό-αντιγραφή, που λ��νε ότι μοιάζει με αυτό της Αμάλ Αλαμουντίν!

Ποια σχεδιάστρια έκανε… copy την εκπληκτική Oscar de la Renta δημιουργία;

Το ΠΡΩΤΟ νυφικό-αντιγραφή, που λένε ότι μοιάζει με αυτό της Αμάλ Αλαμουντίν!

​Κορίτσια; Ετοιμαστείτε! Όσες ενθουσιαστήκατε με το νυφικό της Αμάλ Αλαμουντίν και ετοιμάζεστε να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας, μπορείτε τώρα να το αγοράσετε ώστε να ζήσετε το δικό σας παραμύθι! Όχι φυσικά το νυφικό της 36χρονης δικηγόρου με το οποίο παντρεύτηκε τον Τζόρτζ Κλούνεϊ στη Βενετία, αλλά με ένα πανομοιότυπο, που λένε πως είναι αντίγραφό του, και μόλις είδε το φως της δημοσιότητας.

copy.jpg

To… copy-νυφικό, δημιουργήθηκε από την σχεδιάστρια Isabelle Armstrong, και κυκλοφόρησε λίγο πριν βγουν οι πρώτες φωτογραφίες των περιοδικών «Ηello» και «People» όπου έδειχναν για πρώτη φορά την «Κυρία Κλούνεϊ» ντυμένη νύφη.

alamuddn.jpg
Η σχεδιάστρια έχει ονομάσει το νυφικό «Andrea», και όπως θα δείτε στη φωτογραφία, μοιάζει σε γενικές γραμμές με αυτό της Αμάλ (στο ντεκολτέ και στη δαντέλα), ωστόσο οι διαφορές του είναι... αρκετές, και κυρίως... ποιοτικές.

Συγκριτικά με το νυφικό Oscar de la Renta της Αλαμουντίν, είναι τουλάχιστον 5.000 ευρώ φθηνότερο, μιας και το νυφικό της συζύγου του Κλούνεϊ, υπολογίζεται πως κοστίζει από 10.000-15.000 ευρώ.

allamudin 2.jpg
Η δημιουργία-αντιγραφή, θα είναι διαθέσιμη από το Σάββατο στα καταστήματα Bergdorf Goodman and Saks, και σίγουρα μην περιμένετε να είναι πανομοιότυπο εντελώς με αυτό της Αλαμουντίν.

Πρώτον γιατί το νυφικό της Αμάλ ήταν κομμένο και ραμμένο πάνω της, δεύτερον γιατί ήταν πολύ πιο μακρύ, και τρίτον επειδή της Αλαμουντίν ήταν ιδιαίτερα «βαρύ», σε τέτοιο σημείο που η 12χρονη ανιψούλα της, Mία, δυσκολευόταν να σηκώσει την ουρά του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top