ΟΛΕΣ οι λεπτομέρειες για τον γάμο Κλούνεϊ - Αλαμουντίν!

Η ρομαντική τελετή και η διασκέδαση μέχρι πρωίας

ΟΛΕΣ οι λεπτομέρειες για τον γάμο Κλούνεϊ - Αλαμουντίν!

Είναι επίσημο! Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ανήκει πλέον στο club των παντρεμένων, αφού το βράδυ του Σαββάτου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Αμάλ Αλαμουντίν, σε μια ρομαντική τελετή στο luxury Aman Canal Grande.

οοο.jpg

Ο γοητευτικός ηθοποιός του Χόλιγουντ λίγο πριν χάσει την ελευθερία έπινε παρέα με καλούς του φίλους σφηνάκια τεκίλας, αλλά και κόκκινο κρασί στο ξενοδοχείο όπου έγινε η τελετή.

ο3.jpg

Από την άλλη πλευρά, η πανευτυχής πλέον κυρία Κλούνεϊ είχε ξεκινήσει από νωρίς να βάφεται και να χτενίζεται, προκειμένου να είναι λαμπερή την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της.

ο4.jpg

Ο χώρος όπου έγινε το μυστήριο ήταν διακοσμημένος με λευκά άνθη, τριαντάφυλλα, κρίνα και γαρίφαλα, ενώ εκατοντάδες κεράκια τρεμόπαιζαν.

ο5.jpg

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ η μελαχρινή δικηγόρος που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του διάσημου ηθοποιού, επέλεξε να φορέσει σατέν τουαλέτα του οίκου Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ.

ο6.jpg

Ακολουθώντας το γαμπρό, σε σκάφη στα κανάλια της πόλης οι εκατοντάδες παπαράτσι που έχουν κατακλύσει τη Βενετία, φωτογράφησαν τον Μπιλ Μάρεϊ, την Σίντι Κρόφορντ με τον σύζυγό της, που είναι και ο κουμπάρος του Κλούνεϊ και ακόμα τον Ματ Ντέιμον, τον Μπόνο ��ων U2, και πολλούς άλλους.

ο7.jpg

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν άφθονη σαμπάνια και πολέντα με άγρια μανιτάρια και προσούτο με σύκα, ένα γιόρτασαν το ευτυχές γεγονός με τζαζ μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

κ9.jpg

Οι εορτασμοί θα συνεχιστούν και σήμερα, με ένα μεσημεριανό τραπέζι προς τιμήν των καλεσμένων του ζευγαριού.

neo6.jpg
ο10.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top