Αυγουστιάτικη Πανσέληνος: Πώς θα επηρεάσει το δικό σου ζώδιο;

Πρώτη ανάρτηση: 09/08/2014, 21:19

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος: Πώς θα επηρεάσει το δικό σου ζώδιο;

​Την Κυριακή 10 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η αυγουστιάτικη Πανσέληνος, με το μεγαλύτερο και πιο φωτεινό φεγγάρι, στις 18 μοίρες στο ζώδιο του Υδροχόου.

Αυτή η πανσέληνος έρχεται να κλείσει ζητήματα που προέκυψαν με την Νέα Σελήνη στις 27 Ιουλίου. Επηρεάζονται άμεσα τα ζώδια του Σταθερού σταυρού – Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι- και όσοι από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Λόγω του ανεξάρτητου Υδροχόου… η επιθυμία μας για ελευθερία και ανεξαρτησία θα είναι έντονη, ενώ δεν αποκλείεται οι ισορροπίες να ταραχθούν και η λογική με το συναίσθημα να έρθουν σε σύγκρουση! Σκοπός είναι όμως… όχι να διαλύσουμε καταστάσεις, αλλά να προσπαθήσουμε να ενσωματώσουμε τη μοναδικότητα μας μέσα σε αυτές!

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ
Ζορίζεσαι στα οικονομικά σου ενώ σε προσωπικό επίπεδο… ψάχνεσαι σε βαθύτερα μονοπάτια! Πάντως κινητοποιείσαι ή να κλείσεις μια επαγγελματική συμφωνία ή να δεσμευτείς επίσημα!

ΤΑΥΡΟΣ
Σε δυσκολεύει αυτή η Πανσέληνος στα συναισθηματικά σου ζητήματα. Και στα επαγγελματικά σου όμως, μια ανησυχία την έχεις. Το ίδιο και στα οικογενειακά σου! Κάνε λίγη υπομονή… πανσέληνος είναι θα περάσει!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα εργασιακά σου ζητήματα είναι στο στόχαστρο… αλλά με τον Ερμή σε κομβικές όψεις, όλα τα καταφέρνεις με το λέγειν και την ευστροφία σου! Σ’ ένα ταξίδι παίρνεις αποφάσεις για το μέλλον σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ωχ ωχ ωχ! Οικονομικές ανασφάλειες σε πιάνουν… αισθηματικές επίσης! Αν είσαι σε νησί… σε βλέπω να πηγαίνεις όπου φυσά ο άνεμος ή μάλλον το μελτέμι!
ΛΕΩΝ
Οι αντιφάσεις που βιώνεις μέσα σου σε οδηγούν συχνά σε λανθασμένες και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές. Οι σχέσεις σου δοκιμάζονται...αιφνίδια! Αυτή η Πανσέληνος σε καλεί να βουτήξεις βαθιά στα νερά στων σχέσεων και των επιθυμιών σου. Να θυμάσαι ότι ακόμη και οι δεινοί κολυμβητές… δεν είναι ακατάδεκτοι στα σωσίβια!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δουλεύεις, δουλεύεις, δουλεύεις! Και να μην… τη δουλειά πάλι σκέφτεσαι! Άλλα αισθάνεσαι, άλλα λες με αυτόν τον Κρόνο…! Τουλάχιστον δεν υποκύπτεις σε αντιπαραθέσεις, γιατί ποιος τους σώζει!
ΖΥΓΟΣ
Μια χαρά είσαι εσύ… φλερτάρεις, ερωτεύεσαι, αναθερμαίνεις σχέσεις! Τι κι αν έχεις θέμα με τα οικονομικά σου; Αυτά δεν θα γίνουν εμπόδιο αυτό το καλοκαίρι… στη διάθεση σου τουλάχιστον!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με ψυχολογία στο πάτωμα σε βλέπω, λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών θεμάτων! Ακόμη κι αν νομίζεις ότι σε αυτό το Γολγοθά είσαι μόνος, να θυμάσαι πως για να σε καταλάβουν οι άλλοι, πρέπει πρώτα εσύ να καταλάβεις τον εαυτό σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν εξαιρέσουμε ότι η Πανσέληνος έχει το παρασκήνιο της και σου υπενθυμίζει ότι το παρελθόν δεν είναι ακόμα παρελθόν… κατά τ΄ άλλα μες την τρελή χαρά είσαι και την ανείπωτη ευτυχία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σ’ έχει τσακίσει αυτή η Πανσέληνος το ξέρω! Ο κυβερνήτης σου Κρόνος έχει βαλθεί να σε πειθαρχήσει αλύπητα! Μετέτρεψε την παραίτηση που νιώθεις... σε θέληση και όλα θα γίνουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ξέρεις τι έχεις πάθει; Από τη μία αισθάνεσαι ότι μπορείς να τα κάνεις όλα και από την άλλη ο Κρόνος σου φέρνει συνεχώς εμπόδια!
Οι ανατροπές είναι στο σκηνικό των ημερών αλλά προσπάθησε τουλάχιστον να κρατάς τις ισορροπίες!

ΙΧΘΥΕΣ

Τα κρατάς τα μυστικούλια σου, ψαράκι! Δείχνεις κάτι άλλο από αυτό που αισθάνεσαι και δεν τολμάς να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου. Θέληση έχεις… κουράγιο να ενεργοποιηθείς δεν έχεις! Για προσγειώσου στον πλανήτη μας, λιγάκι!

Της Παρθένας Αστεριάδου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top