Ίντριγκα: Έλληνας έκανε την Κοντσίτα Βουρστ να… αλλάξει την εμφάνισή της!

Τι συμβαίνει με την παρουσία της στην χώρα μας

Ίντριγκα: Έλληνας έκανε την Κοντσίτα Βουρστ να… αλλάξει την εμφάνισή της!

Τα κουβαδάκια της και… σ’ άλλη παραλία η Κοντσίτα Βουρστ, καθώς άλλαξε τον χώρο στον οποίο επρόκειτο να εμφανιστεί στην Μύκονο λόγω ενός Έλληνα!

«Βουίζουν» τα σοκάκια της Μυκόνου με την «ξινίλα» της νικήτριας της φετινής Eurovision, η οποία θα εμφανιστεί στο νησί των ανέμων στις 6 Ιουλίου. Μάλιστα, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η τραγουδίστρια ζήτησε αρχικά 70.000 ευρώ, ποσό που έπεσε στο μισό μετά από παζάρια.

Σύμφωνα με όσα λέγονται, η Κοντσίτα ζήτησε να μην εμφανιστεί στο μαγαζί στο οποίο είχε κανονίσει, αλλά να τραγουδήσει σε ξενοδοχείο που απευθύνεται στο gay κοινό και που κατά καιρούς φιλοξενεί διάφορα drag shows.

2835_DIONISIS_ZAXOS_15062014 (800x471).jpg

Ποιος «τάραξε» την νικήτρια της Eurovision;
Ο μίμος Διονύσης Ζάχος, ο οποίος έχει ήδη εμφανιστεί στο κοσμοπολίτικο νησί ως Κοντσίτα, στο πλαίσιο της περιοδείας του ανά την Ελλάδα και ετοιμάζεται να εμφανιστεί ξανά, σε ένα από τα hot στέκια στον Γιαλό, στις 8 Ιουλίου!

Μάλιστα, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, με μούσια και λαμέ – χρυσό φόρεμα σαν εκείνο της Κοντσίτα, ο μίμος είχε περπατήσει στα σοκάκια της Χώρας μαζί με τον μάνατζέρ του Γιώργο Κωνσταντίνου, ενώ το σόου του είχαν παρακολουθήσει και πολλοί celebrities, όπως η Μάρα Μεϊμαρίδη, ο Γιώργος Ντάβλας και η Φανή Χαλκιά.

3282_FANI_XALKIA_DIONISIS_ZAXOS_1562014 (689x800) (2).jpg_DSC1231 (532x800).jpg

«Θα ήθελα πολύ να την γνωρίσω από κοντά! Είναι, πάντως, μεγάλη μου χαρά να βγαίνουν άνθρωποι με ιδιαιτερότητες για να έχω κι εγώ νούμερα να κάνω στις παραστάσεις μου», είπε αποκλειστικά στο star.gr ο Διονύσης Ζάχος.

Πλάκα θα είχε πάντως οι δύο… Κοντσίτες, να εμφανίζονταν ταυτόχρονα στο νησί!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top