Πρωταγωνιστής του «Κάτω Παρτάλι»: «έχω δοκιμάσει ναρκωτικά… έφτασα στα όρια»

Τι εξομολογήθηκε για τις άγνωστες πτυχές του

Πρωταγωνιστής του «Κάτω Παρτάλι»: «έχω δοκιμάσει ναρκωτικά… έφτασα στα όρια»

​Το ότι έχει δοκιμάσει ναρκωτικά και επί δύο χρόνια ένιωθε πως ήταν στον πάτο, εξομολογήθηκε ο Σταύρος Σβήγκος, ο Βλάσσης από το «Κάτω Παρτάλι», ενώ παραδέχθηκε πως έχει κάνει ψυχοθεραπεία, αλλά και μίλησε για την σχέση του με το σεξ!

«Πολλές φορές βρέθηκα στο περιθώριο, τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά… Υπήρξαν περίοδοι στη ζωή μου που δεν είχα καθόλου έσοδα. Ευτυχώς δούλευα ως μπάρμαν και μπορούσα να βγάλω κάπως την εβδομάδα μου, ενώ με το ταμείο ανεργίας βόλευα λογαριασμούς και ενοίκιο. Ήταν αρκετά δύσκολο. Μέχρι στιγμής ζω μόνος μου και θεωρώ ότι είμαι τυχερός που εργάζομαι και μπορώ και συντηρούμαι», λέει ο ηθοποιός και δηλώνει πως πολιτικά ανήκει στην άκρα Αριστερά.

Έχοντας δουλέψει στο παρελθόν εθελοντικά στο ΚΕΘΕΑ, ο Σταύρος δεν διστάζει να παραδεχθεί πως έχει φίλους και γνωστούς που είναι χρήστες, αλλά και ότι ο ίδιος έχει δοκιμάσει ναρκωτικά.

«Ναι, έφτασα στα όρια! Σε μια περίοδο που δυσκολευόμουν να διαχειριστώ τα πράγματα γύρω μου, τα πρώτα χρόνια που άρχισα να εργάζομαι και να καταλαβαίνω τι θα πει η κοινωνία των μεγάλων, που είδα ότι είναι τελείως διαφορετική από το σπίτι και την οικογένεια. Πέρασα αυτή τη φάση όπως όλοι», αναφέρει ο ηθοποιός και προσθέτει: «ήταν όλα μαύρα! Δεν μου άρεσε τίποτα, δεν έβρισκα ενδιαφέρον πουθενά. Το μόνο που ήθελα είναι να βρίσκομαι σπίτι και να μη μου μιλάει κανείς».

Τέλος, ο Σταύρος παραδέχεται πως για τρία χρόνια έκανε group therapy και αποκαλύπτει ότι είχε την πρώτη σεξουαλική του επαφή στα 14, αλλά και πως απείχε από το σεξ για έξι μήνες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top