Κώστας Αποστολάκης: Εξηγεί τι δεν «λειτούργησε» στο γάμο του με την Αμέλια Αναστασάκη

Τι λέει για την έκταση που πήρε η προσωπική του ζωή στα ΜΜΕ;

Κώστας Αποστολάκης: Εξηγεί τι δεν «λειτούργησε» στο γάμο του με την Αμέλια Αναστασάκη

​Για τον χωρισμό του από την Αμέλια Αναστασάκη μίλησε ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο ηθοποιός που πριν λίγες εβδομάδες βγήκε και δήλωσε σε συνέντευξή του ότι χώρισε με την σύζυγό του, δεν έκρυψε σε νέες του δηλώσεις ότι ακόμα δεν «ξέρει» τι είναι αυτό που δεν λειτούργησε στο γάμο τους:

«Αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω τώρα. Πρέπει να κάτσω να το σκεφτώ. Δεν είναι εύκολα πράγματα να τα λες αυτά όταν πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό γεγονός».

Πρόσθεσε ακόμα πως «είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί κάνουμε μια δουλειά που είναι δουλειά… ψυχολογίας. Και επειδή εγώ κάνω κωμωδία, θέλει ανεβασμένο ψυχικό επίπεδο για να μπορείς να κάνεις τον κόσμο να γελάσει, να του δίνεις καλή αύρα από πάνω, και να του δώσεις μια λάμψη γιατί αν ήταν να πάθει κατάθλιψη, θα καθόταν σπίτι του».

4585_KOSTAS_APOSTOLAKIS_AMELIA_ANASTASAKI_15102013.jpg

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στα media, αλλά και στον τρόπο που έχουν χειριστεί την προσωπική του ζωή:

«Τα media δεν μπορείς να τα κουλαντρίσεις και να τα ελέγξεις. Ο καθένας από τους ανθρώπους που ασχολήθηκε με αυτό, έκανε τη δουλειά του, και προσπάθησε να την κάνει όσο καλύτερα γίνεται για να πάει ένα θέμα στο περιοδικό ή στο κανάλι που δουλεύει.

Θεμιτά είναι αυτά και είναι μέσα στην καθημερινότητά μας και στο κύκλωμά μας το οποίο λέγεται θεατρικό, καλλιτεχνικό όπως θες να το πεις.

Και δεν μπορείς να κάνεις παρατήρηση στον καθένα που ασχολείται με αυτό το πράγμα, γιατί πρέπει (κι αυτός) να κάνει τη δουλειά του!

Τα media με συμπαθούν και μου έχουν φερθεί καλά. Και οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια. Δεν έχω ούτε απωθημένα αλλά ούτε και κακίες.

Ο καθένας κάνει τη δουλειά του, αρκεί να την κάνει ωραία, χωρίς να είναι χυδαίος, χωρίς να είναι προκλητικός και χωρίς να δυσχεραίνει τη ζωή και τη δουλειά του αλλουνού».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.






Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top